Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gruodžio 8 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 8 D.)

  • 0

Avinas

Norėdamas sulaukti pageidaujamo rezultato, Avinas turės veikti netiesiogiai. Bandymas tiesiogiai kalbėtis su aplinkiniais vargu ar kur nors nuves. Tačiau tokie metodai kaip gandai ir užuominos bus labai veiksmingi.

Jautis

Sulauksite netikėto, tačiau labai viliojančio pasiūlymo. Tai gali būti susiję su pajamomis, darbu ar net asmeniniu gyvenimu, tačiau prieš sutikdamas, turite atidžiai pasverti visus už ir prieš ir įsigilinti į smulkmenas.

Dvyniai

Šiandien ta diena, kai Dvyniai jausis pajėgūs nuversti kalnus. Jie turi šansą puikiai įgyvendinti net beviltiškiausias idėjas ir planus. Tačiau nuversdami kalnus stenkitės nepersistengti. Kaip sakoma, viskas gerai, kol saikinga.

Vėžys

Galite nustebinti aplinkinius netikėtu požiūriu ir nestandartiniu mąstymu. Galbūt netgi sugebėsite sugalvoti elegantišką problemos, su kuria daugelis žmonių nesėkmingai kovojo, sprendimą.

Liūtas

Nepriklausoma Liūto pozicija, viena vertus, gali jam grėsti konfliktais su aplinkiniais. Kita vertus, nepriklausomas Liūtas šiandien nepaiso jokių ribų ir tai gali turėti teigiamos įtakos jo reikalams.

Mergelė

Kažkokie įvykiai gali labai nuliūdinti Mergelę ir net išmušti ją iš vėžių. Neverta nusiminti. Juk ne visada viskas pavyksta. Reikia atsiminti, kad vienintelis žmogus, kuriam ji atsiskaito ir kuriuo gali visiškai pasikliauti, yra ji pati.

Svarstyklės

Nuo pat ryto galite jaustis lyderiu. Jūsų teiginiai bus įtikinami, galite lengvai pritraukti dėmesį. Todėl vertėtų realizuoti savo projektus ir idėjas.

Skorpionas

Aplinkiniai (taip pat ir artimieji) nuolatos išbandys Skorpiono kantrybę. Nenuostabu, kad tam tikru momentu jis gali įniršti. Kad taip nenutiktų, geriau garą leisti palaipsniui, nelaukiant, kol jis ims trykšti iš vidaus.

Šaulys

Gali laukti daug staigmenų. Gali būti, kad dėl to į kai kuriuos dalykus galėsite pažvelgti visiškai naujai. Žinoma, visa tai atitrauks dėmesį nuo reikalų, tačiau suteiks šviežių įspūdžių.

Ožiaragis

Rizikuojate sugadinti kokią nors vertingą idėją. Skubate priimti sprendimus ir nenorite gilintis į smulkmenas. Kad išvengtumėte pavėluotų apgailestavimų, turėtumėte būti atviras bet kokioms naujoms mintims, projektams ir idėjoms.

Vandenis

Visiškai atskleisite savo organizacinius gabumus. Lengva iškelti užduotį aplinkiniams, paskirstyti pareigas, kurstyti entuziazmą. Jei galimybės vadovauti kitiems nebus, sugebėsite puikiai organizuoti savo darbus.

Žuvys

Geriau laikytis kuo toliau nuo apkalbų ir intrigų, užsiimti tik savo reikalais, išlikti neutralioms. Jei Žuvys stos į kieno nors pusę, vėliau pasigailės: tai gali neigiamai paveikti jų reputaciją.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS