Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 1 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 1 D.)

  • 0

Avinas

Turėtumėte būti dvigubai atsargus: visose jo gyvenimo srityse galimos bet kokios klaidos ir erzinantys nesusipratimai. Ypač atsargiai reikėtų elgtis su pinigais – būkite atidesnis nei įprastai.

Jautis

Nors būsite ryžtingai nusiteikęs atlikti bet kokius darbus, situacija nuolat reikalaus perkelti dėmesį nuo vienos užduoties prie kitos. Nepaisant provokacijų, patariama susitelkti ties kažkokiu vienu dalyku.

Dvyniai

Puiki diena užsiimantiems verslu ar tiesiog neketinantiems praleisti galimybių užsidirbti. Tačiau dosnių likimo dovanų galite tikėtis tik tuomet, jei prieš tai į kurį nors projektą investavote daug laiko ir pastangų, net jei tai buvo seniai.

Vėžys

Gera diena strateginiams ateities planams kurti. Neverta šios dienos skirti kasdieniams buities darbams. Rutininė veikla nesiseks. Jei skirsite dieną planavimui, nesigailėsite: idėjos gali pakylėti jus į naujas aukštumas.

Liūtas

Galinga fantazija padės generuoti kūrybines idėjas, projektus ir planus. Žinoma, laikui bėgant, kai kurios iš šių idėjų nepasiteisins, tačiau verta įsiklausyti net į fantastiškiausias ir neįtikimiausias.

Mergelė

Galite susidurti su kažkuo, susijusiu su ateitimi. Atverkite mintis drąsioms idėjoms. Ateitis jau beveik čia pat! Tie, kurie tuo netiki, pasmerkti visada vilktis gale.

Svarstyklės

Prasideda naujas etapas. Atsivers naujų galimybių ir perspektyvų. Nors neišvengiami ir sunkumai, viskas bus gerai. Pavyks ne tik išlaikyti savo pozicijas, bet kai kuriais atvejais ir pajudėti toli į priekį.

Skorpionas

Kad ir ko imtumėtės, nepatariama skubėti – kyla rizika priimti neapgalvotą sprendimą. Kad nepridarytumėte klaidų (kurios gali kainuoti brangiai), turėtumėte susivaldyti. Geriau išvis nieko nedaryti, nei vėliau save kaltinti.

Šaulys

Skraidžiosite kaip drugelis ir gelsite kaip bitė. Pirmas variantas susijęs su reikalais ir pareigomis, o antrasis – su konkurentais, kuriems geriau nestoti jums skersai kelio. Jums pikto linkinčius galima tik užjausti.

Ožiaragis

Patariama bet kurioje veikloje laikytis savo kurso. Kils noras ieškoti   savojo gyvenimo kelio, unikalaus „aš“ Jei norite daug pasiekti, turite  nebūti kaip visi.

Vandenis

Bus sunku atskirti svarbius dalykus nuo nesvarbių. Jei nebus skubių darbų, kurie gali nukentėti dėl tokio požiūrio, diena žada būti produktyvi: kad ir ko imsitės, viską darysite kruopščiai, nuo pradžios iki galo.

Žuvys

Turite susimąstyti, kokių konkrečių žingsnių imtis, kad pakiltumėte bent vienu laipteliu karjeros, socialiniais ar kitais laipteliais. Išdrįskite! Nelaukite, kol kažkas kitas tai padarys vietoj jūsų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS