Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 16 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 16 D.)

  • 0

AVINAS. Bus daug kontaktų, telefoninių pokalbių. Būkite apdairūs tvarkydami su transportu, logistika susijusius reikalus. Kitų aplaidumas, lengvabūdiškumas ne juokais ves iš kantrybės. Tausokite savo ir kitų nervus, venkite svaigalų, netinkamo maisto.

JAUTIS. Gilinkitės į įvairias paslaptis, mokykitės iš savo ir kitų patirties, iš protingų knygų ir aplink verdančio gyvenimo. Būkite dosnūs, tačiau  su protu ir saiku. Nesistenkite gauti to, kas jums nepriklauso.

DVYNIAI. Gali trūkti santarvės, komforto ir tvarkos. Galbūt pakenks lengvabūdiškumas, neapdairumas. Patartinas santūrumas, ypač jei norite išvengti nesusipratimų. Venkite abejotinų finansinių, komercinių sandėrių.

VĖŽYS. Originalumas, kūrybiškas požiūris nepakenks, tačiau jus stabdys energijos stygius, sumažėjęs pasitikėjimas savimi. Galbūt nusivilsite kažkokiu susitarimu, susitikimu ar išvyka. Reikėtų bent trumpam atitrūkti nuo šurmulio, atsipalaiduoti.

LIŪTAS. Būsite aktyvūs veikdami ir kontaktuodami. Jeigu teks ginti savo interesus, kreipsitės pagalbos į pažįstamus žmones. Tačiau jie  gali jus klaidinti iš savanaudiškų paskatų arba dėl neišmanymo.

MERGELĖ. Regis, bus sunku susikalbėti su kai kuriais žmonėmis, netgi su gyvenimo partneriu. Jums atrodys, kad pašnekovai neadekvatūs dėl apsvaigimo, negalavimo ar nesusigaudymo. Saugokitės sukčių.

SVARSTYKLĖS. Į ateitį stenkitės žvelgti kuo blaivesniu žvilgsniu. Nekurkite klaidingų projekcijų, atskirkite fantazijas nuo tikrovės tiek rinkdamiesi veiklos sritis, kelionių maršrutus, tiek spręsdami asmeninių santykių, gerovės klausimus.

SKORPIONAS. Regis, būsite priversti skubiai tvarkyti finansinius reikalus virtualiuoju būdu. Galbūt išlaidausite, kad pasipuikuotumėte prieš kitus ar įsiteiktumėte. Taip galite ką nors įstumti į nepatogią padėtį arba sukelti nerealių iliuzijų.

ŠAULYS. Regis, teks derinti savo norus su kitų žmonių, prisitaikyti ir apkarpyti savo troškimus ir planus. Kils pagundų, kurios žada nekokių padarinių. Venkite aferų, dėl kurių galite pažeisti įstatymą, abejotinų nuotykių.

OŽIARAGIS. Tikėtinos nedidelės permainos. Lengva suklysti tvarkant dokumentus, apsiperkant gyvai ar internetu, todėl pasistenkite viską daryti atidžiai, nepasiduoti įtartinam įkalbinėjimui, keistai reklamai. Neužsnūskite vairuodami.

VANDENIS. Bus įdomių susitikimų, susitarimų. Deja, rūpesčių gali sukelti vaikai, gerbėjai. Galimos su jais susijusios išlaidos ar nuostoliai. Neleiskite, kad jumis naudotųsi, manipuliuotų.

ŽUVYS. Ši diena palankesnė dvasiniams ir kūrybiniams ieškojimams nei praktinei veiklai. Labai svarbu gebėti išklausyti, suprasti artimus žmones. Kitaip gali kilti rimtų problemų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS