Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 25 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 25 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 25-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Pokalbis su įtakingu asmeniu, darbdaviu ar rėmėju gali būti itin naudingas. Planingai ir konkrečiai veikdami galėsite kai ką pakreipti į pozityvesnę pusę. Tik nesitikėkite pralobti be pastangų ir greitai.

JAUTIS. Būsite nusiteikę naršyti internete, ieškoti informacijos ir teisybės, užsiimti moksliniais darbais. Galite gauti informacijos, kurios labai reikia, jei ketinate išvykti ar laukiate ko nors atvykstant iš užsienio.

DVYNIAI. Galite sutvarkyti svarbų reikalą, susijusį su paveldėjimu, draudimu, pajamų deklaravimu, mokesčiais. Galbūt atsiras vilčių dėl kai kurių finansinių perspektyvų.

VĖŽYS. Galite užmegzti bendradarbiavimo, tarpininkavimo ryšius, arba šiuo metu jais pasinaudoti. Tikėtina, kad rasite bendrą kalbą net su atvirais priešais, konkurentais.

LIŪTAS. Būsite nusiteikę rimtai dirbti, tartis dėl užsakymų, sutarčių. Tačiau dirbti bus nelengva, prireiks nestandartinių metodų ar sprendimų. Labiau rūpinkitės sveikata.

MERGELĖ. Šiandien būsite veiklūs, daugės optimizmo, noro daryti gerus darbus, kurti, sportuoti, lavinti save bei vaikus. Pavasaris budins ir romantiškus jausmus.

SVARSTYKLĖS. Su kasdieninėmis užduotimis šiandien susidorosite neblogai, nors bus juntamas nenoras pernelyg gilintis, skubėti. Geriau seksis, jeigu gebate derinti interesus.

SKORPIONAS. Tikėtina netolima kelionė, aktuali, bet visgi kiek netikėta žinia ar informacija. Galite sudaryti naudingą sutartį. Jeigu atsiras daugiau pinigų, jie bus panaudoti geram tikslui.

ŠAULYS. Gali atsirasti naujų vilčių, susijusių su uždarbiu, turtu, meile. Galbūt netgi leisitės užliūliuojami romantiškos euforijos, sieksite vienadienių malonumų. Labiau rūpinkitės vaikais.

OŽIARAGIS. Šiandien labiau trauksite aplinkinių dėmesį ir jis turbūt bus pozityvus. Galite sulaukti pasiūlymų dėl bendros veiklos ar laisvalaikio, draugystės ryšio atnaujinimo ar užmezgimo.

VANDENIS. Kiekviename žingsnyje lydės mintys, susijusios su profesine ar politine situacija. Galite gauti konfidencialią ar kažkuo ypatingą informaciją, kuria derėtų pasinaudoti.

ŽUVYS. Veršitės rimčiau dalyvauti visuomeniniame gyvenimo verpete. Bus progų kreiptis patarimų ir pagalbos į kitus. Galite rasti sąjungininkų, savanorių savo projektui. Padedant kitiems, jums išties pavyks pajudėti pirmyn.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS