Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 28 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 28 D.)

  • 0

Avinas

Visą dieną jausitės nepatogiai. Viską, ko tik imsitės, galite beviltiškai sugadinti. Kai bandymas išvirti kavos tampa problema, tai ženklas, kad geriau iš viso nieko neveikti. Kita vertus, tai puiki proga pailsėti.

Jautis

Jūsų aktyvumas ne visada bus tinkamas – rezultatas gali būti visiškai priešingas, nei norėjote. Šiurkštūs problemų sprendimo metodai gali pakenkti. Kad taip nenutiktų, verta energingą veiklą sumažinti iki minimumo.

Dvyniai

Bus labai sunku atsisakyti suvalgyti ar nusipirkti tai, ko norisi! Bent kartais prisiminkite saiko jausmą, antraip apie tai primins plonesnė piniginė ir pora papildomų kilogramų ant klubų.

Vėžys

Diena apdovanoja milžiniškomis paslėptos energijos atsargomis! Jei ji išsilaisvins, sugebės sutriuškinti bet kokią kliūtį, o jei ne, ramiai išgaruos. Kuris iš šių scenarijų bus įgyvendintas, priklauso nuo situacijos.

Liūtas

Reikalauti iš jūsų disciplinos beprasmiška: šie žodžiai – tuščias garsas. Neturėsite jėgų įveikti prarają tarp žodžių „noriu“ ir „galiu“. Verta plaukti pasroviui: šiandien ne jūs sprendžiate, o sprendžia už jus.

Mergelė

Fantazija padės priimti greitus ir netradicinius sprendimus. Tačiau mintys be jokios užduoties rizikuoja tapti paprastomis svajonėmis. Spręsdami sunkius klausimus, turite galimybę pranokti save.

Svarstyklės

Ne pati geriausia diena: per daug gali erzinti ir išvesti iš kantrybės. Tik surinkę visą savo valią į kumštį galėsite prisiversti atlikti elementarias pareigas – tik tai darysite atžagariomis rankomis.

Skorpionas

Būsite pasirengę sumaniai slėpti savo susierzinimą aplinkinių lėtumu, neorganizuotumu ir nenuovokumu, tačiau iš kantrybės išves kažkieno poelgis. Jei taip atsitiks, užjaučiame.

Šaulys

Pasiekimai daugiausia priklausys nuo to, su kokia nuotaika atsikėlėte. Jei pasirinksite nukreipti savo energiją pozityvia vaga, nesigailėsite: su gera nuotaika galite daryti stebuklus.

Ožiaragis

Bus sunku atsikratyti mieguistumo. Diena verčia daryti vieną pagrindinį dalyką – nieko nedaryti. Tokia maloni taktika nepakenks. Skirkite šią dieną tik savo malonumams.

Vandenis

Veiksite taupymo režimu – tai galioja taupant ne tik pinigus, bet ir gyvybingumą. Diena neapdovanoja aktyvumu, priešingai – galite jausti energijos nuosmukį, o tai ne pačiu geriausiu būdu atsispindės mintyse ir poelgiuose.

Žuvys

Būsite pasiryžę naudoti lengviausią kelią į aplinkinių širdis – pinigus. Galite paremti vakarėlį, bendrą kelionę į kiną ar kokį kitą renginį. Tai bus ne beprasmiškos išlaidos, o investicija į savo statusą ir žmonių pagarbą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS