Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 29 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 29 D.)

  • 0

Avinas

Likęs namuose Avinas gali paįvairinti savo dieną. Pasikvieskite giminių ir draugų, surenkite teminį vakarėlį, pagaminkite ką nors stulbinančio – galima nuspalvinti savo dieną nuotaikingomis spalvomis net neperžengiant slenksčio.

Jautis

Bus pasirengęs panaudoti bet kokį pretekstą, kad tik atitrūktų nuo pažįstamos vietos ir pabėgtų. Šiandien jis bus išradingas ir sugebės sugalvoti daugybę neatidėliotinų reikalų, nesusijusių su sėdėjimu darbe ar namuose.

Dvyniai

Diena Dvynius palenkia į nuotykius, pageidautina, šiltoje bendraminčių kompanijoje. Linksmas vakarėlis, didelė šeimos vakarienė, išvyka į parką ar piknikas – Dvynių programa gali būti plati. Geriausia – praleisti laiką su mylimu žmogumi.

Vėžys

Bus sunku paslėpti kai kurias mintis ir jausmus – jie visi matysis veide. Be to, pats Vėžys nevengia jų garsiai išsakyti, nepaisant to, ar verta tai daryti, ar geriau patylėti, išgelbėdamas kitus nuo nereikalingų smulkmenų.

Liūtas

Liūtas sugeba užkrėsti aplinkinius emocijomis, ypač teigiamomis. Diena nepalenkia jo aktyviai reikštis, o tuo labiau pasirodyti publikai. Tačiau Liūtas bus puikus žiūrovas, gebantis įvertinti bet kokį aplink jį vykstantį spektaklį.

Mergelė

Mergelės smalsumui ir kūrybiškumui nėra ribų. Ar ji užsinorėtų susitikti su kuo nors, ar pažiūrėti naują filmą, pasidaryti naują šukuoseną, ar pasėdėti prie stalo naujoje kavinėje, – verta pasinaudoti galimybe ir išdrįsti eksperimentuoti.

Svarstyklės

Svarstyklės plėšysis“ tarp to, ką turi daryti ir ką norėtų daryti. Joms bus sunku išlaikyti pusiausvyrą. Pats protingiausias sprendimas: jei įmanoma, skirti dieną studijoms ir savo profesiniam lygiui tobulinti.

Skorpionas

Skorpionas bus paklausus. Jo telefonas įkais nuo skambučių, o žmonių, norinčių pasidalyti su juo džiaugsmu, idėjomis, paskalomis, paslaptimis, liūdėsiu ir pan., skaičius peržengs visas ribas.

Šaulys

Šaulys bus užsispyręs. Aplinkiniai apie tai sužinos, kai tik norės su juo išspręsti bet kokį klausymą. Net ir patį nekalčiausią prieštaravimą jis sugeba paversti diskusija, darydamas spaudimą pašnekovui ir priversdamas jį sutikti su juo.

Ožiaragis

Geriausia muzika Ožiaragio ausims taps užsienio kalba. Ji primins, kad yra tolimų šalių, kuriose jis dar nebuvęs, ir kad būtų malonu susiplanuoti atostogas. Verta panagrinėti keliones ir gal net paskambinti į agentūrą.

Vandenis

Išaugęs emocionalumas neleis Vandeniui sėdėti vietoje, jis norės naujovių ir eksperimentų: ką nors gyvenime padaryti naujai ir pamatyti, kur tai veda. Pakeitęs įprastus savo veiksmus, jis įneš į gyvenimą nenuspėjamumo ir apvers jį aukštyn kojomis.

Žuvys

Žuvys turi galimybę gauti kvietimą į kokį nors pompastišką renginį. Jei tokio kvietimo negaus, prasminga dėti visas pastangas, kad išeitų į pasaulį. Žuvys laisvai gali pasirodyti savo šlovėje ir užmegzti naudingų kontaktų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS