Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 3 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 3 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė kovo 3-iajai, trečiadieniui.

AVINAS. Tikriausiai pajudės į priekį reikalai, susiję su draudimu, nekilnojamuoju turtu, piniginėmis problemomis. Tik nepulkite strimgalviais į naują avantiūrą. Verčiau būkite apdairūs, taupūs, nors tai ir nepatiktų aplinkiniams.

JAUTIS. Šiandien jums bus sunku suprasti, toleruoti kitokį požiūrį bei nuomonę. Rūpesčių gali sukelti pagyvenę žmonės, ligoniai. Turbūt iš jų sulauksite nemalonių priekaištų. Visgi galite mėginti išsiaiškinti nesusipratimus, suderinti interesus.

DVYNIAI. Darbe gali kilti nemalonumų, kurie greitai susitvarkys. Tiktų rimčiau pasirūpinti odos priežiūra, grožiu, sveikata, stiliumi. Neblogai klostysis meilės reikalai.

VĖŽYS. Regis, su įkvėpimu sieksite materialinės gerovės, komforto savo aplinkoje. Džiugins kūrybinė veikla. Gali pasisekti žaidime, konkurse. Tačiau nepasitenkinimo gali sukelti kitos kartos ar kitokių vertybių žmonių priekaištai, skundai.

LIŪTAS. Rytas gali būti nervingas, su nekokiomis staigmenomis. Visgi popiet niūrių emocijų debesys sklaidysis ir norėsis džiaugtis viskuo, ką turite ir ką jums teikia ši diena. Ypatingo dėmesio gali prireikti šeimos nariui ar kolegai.

MERGELĖ. Galite patirti gerų emocijų ir įspūdžių, jeigu mokėsite išklausyti kitus, laiku pasakyti nuoširdų komplimentą. Netiesiogiai pateikta informacija, užuomina gali jums kažkuo pasitarnauti.

SVARSTYKLĖS. Darbo, verslo reikaluose galima painiava. Regis, gali pakibti ant plauko svarbus jums sandoris. Jeigu darbe mezgate meilės intrigą ar bandote išsiskirti įvaizdžiu, pasipils apkalbos, intrigos.

SKORPIONAS. Kai išsivaduosite iš rytinio dirglumo, nervingumo gniaužtų, iškart pradės geriau sektis. Džiugins flirtai, komplimentai, artimųjų sėkmės. Galite sulaukti įdomių pasiūlymų.

ŠAULYS. Puiku, jeigu pareigingai ir kūrybingai atliksite profesines pareigas. Tuomet galbūt pasiseks užsidirbti ar įgyvendinti idėją, kuri atneš ir naudos, ir intelektinį ar kūrybinį pasitenkinimą.

OŽIARAGIS. Šalia yra žmonių, kuriems jūs patinkate, žadinate romantišką polėkį, norą flirtuoti, draugauti. Tačiau jei jūs tesugebėsite šokiruoti savo reakcijomis ir erzinti, aplinkiniams šalia jūsų taps nemalonu. 

VANDENIS. Regis, domins su mokslu, užsieniu, politika susiję reikalai. Veikiausiai jums derėtų susisiekti su rūpinčiu žmogumi ir pabendrauti be išankstinių nuostatų. Pasitelkite kantrybę, supratingumą.

ŽUVYS. Iki pietų bus sunkiau susikalbėti su aplinkiniais, grės incidentai kelyje, o vėliau nuotaika vis gerės. Tikėtinos intriguojamos naujienos, flirtai. Parūps kelionės ir pasimatymai.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

paskutinės tiesioginės naujienos i Marso

planetos - naudokitės ataskaita iš pačio Marso dykumos - daug gero gausite iš šios palnetos dykumos ir dulkių sūkurių

SUSIJUSIOS NAUJIENOS