Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 4 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 4 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 4-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Nemėginkite išmesti iš galvos profesinių problemų ir neišsisukinėkite, jeigu teks padirbėti viršvalandžius ar ką nors pavaduoti. Užbaikite tai, ką pradėjote. Su naujovėmis dar neskubėkite.

JAUTIS. Galite susitarti dėl bendradarbiavimo, partnerystės, sudominti užsienietį ar kažkuo ypatingą žmogų. Venkite pernelyg atvirai reikšti kritiką, pastabas, nepamirškite diplomatijos.

DVYNIAI. Tikriausiai aktyviai rodysite iniciatyvą, stengdamiesi pasireikšti darbe. Arba kolegos pasistengs, kad jums tektų pademonstruoti žinias bei įgūdžius. Būkite korektiški. Saugokite dokumentus, pinigus.

VĖŽYS. Veikiausiai jums nepavyks pasislėpti nuo dėmesio, bendravimo, flirtavimo, todėl stenkitės būti mandagūs, labiau derinkitės prie aplinkybių ir kitų žmonių. Tikriausiai išspręsite opią asmeninę problemą.

LIŪTAS. Jums norėsis darbuotis ir leisti laiką namuose, todėl pasiseks, jei galite sau leisti nuotolinį darbą ar šį tą atlikti neišėję iš namų. Tai ypač aktualu nekaip jaučiantis. Pasisaugokite sukčių, vagių.

MERGELĖ. Jums seksis ir tikriausiai bus naudingas aktyvus susirašinėjimas aktualiais klausimais, informacijos ieškojimas ir teikimas, reklamavimas(-is). Galite susigrąžinti dėmesį tų, kurie atrodė jumis nebesidomintys.

SVARSTYKLĖS. Šiandien tiktų užsiimti namų ruoša, ūkio darbais, atlikti ilgesnio poveikio higienos ir grožio procedūras. Galbūt nusipirksite kosmetikos, drabužį. Šie dalykai gali padėti atgauti pusiausvyrą.

SKORPIONAS. Būsite nusiteikę tvarkyti piniginius, verslo reikalus, mokytis, kaupti informaciją. Elkitės garbingai, nesinaudokite tarnybine padėtimi. Jeigu šiandien sulauksite komplimentų, tai turbūt pradėsite dairytis meilės nuotykių.

ŠAULYS. Šiandien jus vilios meno, muzikos, paslapčių pasaulis. Galbūt kiek nerimausite dėl išgirstų paskalų. Svarbiausia, patys neregzkite intrigų, negadinkite savo reputacijos. Sąžiningiems seksis geriau.

OŽIARAGIS. Ši diena gana palanki įvairiems kontaktams, bendraminčių telkimui, deryboms ir pan. Be abejonės, būtinas korektiškas elgesys. Tai, dėl ko susitarsite, išties bus naudinga.

VANDENIS. Kad nejaustumėte sąžinės priekaištų, jums tereikia rimtai padirbėti ir teisingai elgtis. Dėl to ūgtels jūsų savivertė ir autoritetas. Jeigu kažkam norite padaryti įspūdį, tai jį išties padarysite.

ŽUVYS. Jūsų aplinkoje sklandys permainų dvasia, daugės polėkio. Galite grįžti prie esminių neišspręstų savo gyvenimo klausimų. Regis, turėsite patarėjų ir galėsite pasiremti svetima patirtimi.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS