Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 5 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 5 D.)

  • 0

AVINAS. Nesistenkite susigrąžinti to, kas prarasta. Verčiau žvelkite į priekį. Jeigu yra būtinybė ir galimybė, kreipkitės į institucijas, asmenis, kurie gali padėti išspręsti svarbias problemas.

JAUTIS. Aktualūs bus verslo, mokslo, kultūros, teisės arba su užsieniu susiję reikalai. Svarbių dalykų nebeatidėliokite. Neignoruokite ir mylimo žmogaus, vaikų poreikių ir prašymų.

DVYNIAI. Tikriausiai jums pavyks susitarti dėl svarbaus reikalo, tačiau tai gali kainuoti. Įvertinkite savo poelgių galimus padarinius. Laiku sutvarkykite finansinius, draudimo formalumus, deklaruokite pajamas.

VĖŽYS. Tai, dėl ko ilgai negalėjote susitarti, jautėte interesų konfliktą,  gali pereiti į abipusiškai naudingo susitarimo ieškojimą. Regis, nustebins kai kurių asmenų palankumas, nes įpratote juos matyti tik kaip oponentus.

LIŪTAS. Būtų nedovanotina skęsti rutinoje. Darbe būkite iniciatyvūs, o atlikę būtinus darbus eikite į renginius, reprezentuokite save, susitikite su draugais, gerbėjais. Galimos įdomios pažintys.

MERGELĖ. Diena turėtų būti sėkminga, jeigu užsiimate kūrybos projektais, sporto ar turizmo veikla, ugdote vaikus. Regis, nestokosite aplinkinių dėmesio. Tikėtini draugiški pasibuvimai. Tik neviešinkite paslapčių, kurias pažadėjote saugoti.

SVARSTYKLĖS. Gali nudžiuginti artimų žmonių, draugų palaikymas, nuoširdūs patarimai. Galite gauti gerą žinią, pozityvų įvertinimą. Regis, pasijusite populiaresni.

SKORPIONAS. Tikriausiai būsite smalsesni nei paprastai, nusiteikę ir atviriau paplepėti, ir kitų paklausyti. Galbūt turėsite kontaktų su žiniasklaida, duosite ir (ar) imsite interviu ar pan.

ŠAULYS. Aktualūs bus piniginiai, nuomos, tiekimo, komerciniai reikalai. Kad ir koks skubotas būtų reikalų tvarkymo procesas, rezultato galite tikėtis gana gero.

OŽIARAGIS. Būsite susirūpinę darbais, mokslais, vaikų ugdymu. Nors padės jūsų mąstymas, inciatyva ir puikus informacijos imlumas, nerimausite, ar viskas pavyks, kaip reikia. Labiau pasitikėkite savimi ir nepraraskite optimizmo.

VANDENIS. Ramiai ruoškitės tam, ko norėtumėte, tačiau nieko dirbtinai neforsuokite. Vertėtų peržvelgti turimą informaciją, reklamą, blaiviai įvertinti savo santykius su kitais žmonėmis. Tai turėtų padėti apsisaugoti nuo saviapgaulės, netikrų vilčių.

ŽUVYS. Tikėtinos diskusijos, renginiai ar pristatymai, kuriuose  pasisemsite gausių įspūdžių ir informacijos. Pravartu spręsti organizacinius klausimus, bandyti susidraugauti su kolektyvu ir kt.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS