Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 8 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 8 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 8-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Iš pat ryto labai rūpės pareigos, darbai. Dalykine prasme tai turėtų būti rezultatyvi diena. Tikriausiai atsiras jums pritariančių, palankančių jūsų iniciatyvą.

JAUTIS. Šiandien galite sublizgėti ne vienoje srityje. Galite gauti lauktą žinią iš užsienio. Visgi galvokite, ką sakote, žadate, nes neišpildyti pažadų nebus galimybės arba jų nepildymas daug kainuos.

DVYNIAI. Gera diena tvarkyti finansinius reikalus, sudaryti draudimo sutartis, imti ar teikti paskolas, investuoti bei tarpininkauti kitiems. Regis, iš to bus naudos ir jums, ir kitiems. Visgi pasisaugokite sukčių.

VĖŽYS. Gana palankiai turėtų spręstis teisiniai klausimai. Jeigu ieškote tarpininkų ar sąjungininkų, tai gali pasitaikyti neblogas variantas. Partnerystės, meilės reikalai suteiks malonių vilčių.

LIŪTAS. Būsite nusiteikę spręsti su įsidarbinimu, persikvalifikavimu susijusius klausimus, arba keisti šukuoseną, įvaizdį. Viską galima daryti, tik neturėkite nerealių vilčių. Tuomet nenusivilsite.

MERGELĖ. Gera diena meilei, kūrybai, virtualiems pristatymams, vaikų lavinimui. Demonstruokite talentus, reprezentuokite save, vaikus, stenkitės patikti dominantiems asmenims – visa tai pasiteisins.

SVARSTYKLĖS. Šiandien pajusite, kiek jums reiškia artimi žmonės, namai, komfortas bei praeities patyrimai. Gali užplūsti sentimentalios nuotaikos, dosnumo priepuolis. Tik pasistenkite, kad jis nevirstų besaikiu išlaidumu.

SKORPIONAS. Gerų emocijų sukels pokalbis su draugiškai nusiteikusiu asmeniu, dominančio asmens laiškas, skambutis, gautas atsakymas ar pranešimas. Šiandien nevenkite pasitarimų, interviu, savireklamos.

ŠAULYS. Materialiniai, praktiniai interesai šiandien jums atrodys ypač svarbūs. Gana racionaliai mąstysite. Visgi ir dvasinis, emocinis komfortas turės didelės reikšmės.

OŽIARAGIS. Šiandieną galite atsidurti dėmesio centre. Regis, gerąja prasme. Tinkama diena bet kokio pobūdžio pasimatymams, pasitarimams, pristatymams. Galite įsigyti gerbėjų, rėmėjų.

VANDENIS. Rami, atpalaiduojanti diena, tačiau rimtai dirbti, stengtis visiškai nesinorės. Nebent tai būtų meninė veikla ar kaip nors susijusi su vaizduote, mistika, labdara. Sugebėjimo fantazuoti ir kūrybinio įkvėpimo veikiausiai nestokosite.

ŽUVYS. Gana drauginga, įkvepianti diena. Negailėsite kitiems dėmesio, o ir patys jo sulauksite iš aplinkinių, socialinių tinklų. Tikriausiai prisiminsite, ką reiškia komplimentai. Kartu gims ir netikrų iliuzijų.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS