Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 9 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 9 D.)

  • 0

Avinas

Vyraus emocijos ir romantizmas. Kalbant apie darbą, sėkmės raktas bus palaikantys žmonės. Klausydamas jų patarimų ir pasitelkęs pagalbą, gali drąsiai imtis bet kokios, net ir pačios sunkiausios, užduoties.

Jautis

Diena žada būti emocinga ir skubri, tačiau produktyvi. Teks pabėgioti, bet sugebės pasirodyti iš naudingiausios pusės. Gali būti, kad šiandienos nuopelnai ilgainiui pavirs pokyčiais į gerąją pusę.

Dvyniai

Tiesiog lydės sėkme. Neslėps savo dorybių, priešingai – demonstruos jas. Parodys visiems aplinkiniams, ką gali padaryti ir ko verti. Tai patiks aplinkiniams, maloniai nustebins rezultatas.

Vėžys

Laukia emocinio atsinaujinimo diena. Net jei aplinkybės vers užsiimti nuobodžia kasdiene veikla, į ją reikėtų žiūrėti kūrybiškai, kitaip viskas gali strigti. Tačiau nuo didelių projektų ir geriau laikytis atokiau.

Liūtas

Laukia sėkmė visur, kas susiję su kelionėmis, komandiruotėmis, profesinio lygio kėlimu ir naujais horizontais. Patariama mokytis, eiti į kvalifikacijos kėlimo kursus, imtis naujo pomėgio ar aplankyti naujas vietas.

Mergelė

Puiki diena bendrauti. Verta surengti vakarėlį su geriausiais draugais – tai padės įgyti pozityvumo. Galimi sunkumai, tačiau jei greitai reaguos, galės aplenkti konkurentus ir galiausiai užimti pirmąją vietą.

Svarstyklės

Trūks diplomatijos. Gali net negalvoti, kad jų šiurkštūs pareiškimai pažeidžia kažkieno jausmus. Tad reikia kontroliuoti savo aštrų liežuvį. Priešingu atveju tai gali turėti apgailėtiną poveikį santykiams.

Skorpionas

Bus tiesiog tobulas atlikėjas. Sugeba atspėti kitų norus ir ramiai juos įgyvendinti. Tačiau lyderio vietoje gali jaustis nejaukiai: nenorės imtis iniciatyvos ir prisiimti atsakomybės už rezultatą.

Šaulys

Verta pagalvoti, ar viskas tinka. Gera diena ryžtingai pradėti kažką keisti savo gyvenime. Svarbiausia, atidžiai klausykitės – galite staiga išmokti ko nors įdomaus ir galbūt svarbaus.

Ožiaragis

Sėkmės raktas bus šūkis „Žinios yra galia!“ Verta pagalvoti, kaip pakelti savo profesionalumo kartelę, kad karjera pajudėtų į priekį. Kuo daugiau žinių turės Ožiaragis, tuo daugiau prieš jį atsivers naujų durų.

Vandenis

Diena bus kupina bendravimo, daug žadančių pažinčių, taip pat informacijos iš pačių įvairiausių šaltinių paieškos. Iš informacijos srauto lengvai atsirinks tik naudingas žinias.

Žuvys

Bus linkusios viską vertinti pernelyg kategoriškai ir griežtai. Tai turės įtakos ir jų priimamiems sprendimams, ir santykiams su aplinkiniais. Žuvų vadovų pavaldinius galima tik užjausti! Geriau į juos šiandien nesikreipti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS