Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 11 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 11 D.)

  • 0

Avinas

Turite šansą kažką ištaisyti. Avinas įvykius galės pakreipti jam reikalinga linkme, net jei aplinkybės nebus palankios. Pesimistas mato pavojų kiekvienoje galimybėje, o optimistas – galimybę kiekviename pavojuje. Šiandien Avino vikrumas ir optimizmas padės jam tuo įsitikinti.

Jautis

Patariama pasirūpinti savo finansais. Jaučiui nebus sunku planuoti biudžetą ar rasti klaidų, nes jis mąstys logiškai ir bus itin dėmesingas. Be to, analitiniai įgūdžiai Jaučiui padės pelningai investuoti ir padidinti kapitalą. Jautis turėtų pasinaudoti tuo, kad beveik visi jo planai ir veiksmai, susiję su pinigais, žada būti sėkmingi.

Dvyniai

Intuicija ir akla sėkmė Dvynius smarkiai nuvils. Pasitikėti sėkme Dvyniams šiandien yra tas pats, kaip laukti gero oro prie audringos jūros. Jei Dvyniai pasiryžę siekti sėkmės, jie turės apskaičiuoti kiekvieną savo žingsnį ir veikti užtikrintai. Priešingu atveju kils nesusipratimų.

Vėžys

Emocijos žada būti labai stiprios. Vėžys subtiliai pajus ir supras viską, kas vyksta aplinkui. Kitų žmonių nuotaika, veiksmų motyvai ir net kai kurios mintys Vėžiui nebus paslaptis. Jo įžvalgumas prilygs telepatijai! Vėžys turėtų tuo pasinaudoti.

Liūtas

Nereikėtų pasitikėti aplinkiniais – jie gali Liūtą nuvilti. Ypač kolegos, pažįstami, kaimynai. Galbūt Liūtas staiga supras, kas jam tyčia kenkia, skleidžia paskalas ar pina intrigas už nugaros. Gal padarys Liūtui kitokios žalos: iškeiks jį viešajame transporte, apgaus parduotuvėje. Kad taip nenutiktų, jis turi būti itin budrus.

Mergelė

Gali būti per daug reikli tiek sau, tiek aplinkiniams. Mergelė norės kontroliuoti viską, kas vyksta aplinkui. Bet kokius nukrypimus nuo planų ji suvoks kaip įžeidimą. Mergelė gali pykti ant savęs, jausdama savo bejėgiškumą kai kuriais klausimais. Kad diena teiktų daugiau teigiamų emocijų, Mergelė turėtų susitaikyti su tuo, kad ne viskas priklauso nuo jos pastangų ir norų.

Svarstyklės

Puiki diena sulaukti palaikymo bet kur. Jei Svarstyklės ketino užmegzti romantišką pažintį, atskleisti savo jausmus ar pasikalbėti apie bendro gyvenimo planus, jos neras tam geresnio laiko. Be to, gera diena sudaryti sutartis, užmegzti naujas pažintis ir dalykinius ryšius. Šiandien pasėtos bendradarbiavimo, draugystės ar meilės sėklos tikrai išdygs ir duos gerų vaisių.

Skorpionas

Raktas į sėkmę yra atsargumas. Bus daug įtampos, dėl kurios gali kilti konfliktas! Santykiuose su artimais žmonėmis galima nesantaika ir kivirčai. Gali kilti nesutarimų su kolegomis dėl ginčijamų situacijų ar konkurencijos. Skorpionas turi būti tylus kaip žemė, romus kaip avinėlis, jei nori šią dieną praleisti vaisingai. Jis galės nepasiduoti provokacijoms tik tada, kai bus apsiginklavęs didžiuliu kantrybės rezervu.

Šaulys

Bus daug išbandymų, tačiau gera žinia ta, kad Šaulys turi daug jėgų juos įveikti. Šauliui gali tekti ginti savo interesus ar net atlaikyti aplinkinių puolimą: viršininkų, pažįstamų, kolegų. Kad ir kas nutiktų, jam reikėtų nesijaudinti, o ramiai ieškoti argumentų.

Ožiaragis

Bus gerų naujienų, įvykių ir net netikėtumų kupina diena, tačiau vargu, ar Ožiaragis sugebės tai įvertinti. Priešingai, gali būti, kad jis be jokios priežasties jaus apatiją ir nepasitenkinimą. Galbūt dėl to, kad pastaruoju metu Ožiaragio gyvenime nutiko daug įvykių, o jo emocijos išblėso. Gal Ožiaragis tiesiog pavargo. Jam patariama eiti link visų gerų dalykų, kuriuos gyvenimas jam šiandien paruošė!

Vandenis

Prabus nepaprasti organizaciniai įgūdžiai. Vyresnybė gali drąsiai patikėti jam bet kokią užduotį: vadovauti skyriui, organizuoti renginį ar naują projektą. Namuose Vandenis greičiausiai sugalvos, kaip užtikrinti, kad niekam nebūtų nuobodu. Galbūt, jo nuomone, nuobodulio atsikratymas – generalinis tvarkymas, o gal draugiškas vakarėlis ar ėjimas į kiną su visa šeima.

Žuvys

Nepatariama bandyti įgyvendinti savo planus – ypač tuos, nuo kurių daug kas priklauso. Jei Žuvys nepaisys šio patarimo, dabartiniai planai įstrigs pusiaukelėje, o kai kurie išvis žlugs. Taigi, būtų geriau dieną palaukti. Ar verta taip skubėti?

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS