Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 12 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 12 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 12-ajai, antradieniui.

AVINAS. Gana palankiai spręsis nuosavybės, pinigų klausimai. Tikriausiai tapsite dosnesni artimiesiems. Dėmesio nepagailės patinkantis asmuo. Nusimato pokalbis, per kurį galite išsiaiškinti svarbius santykius.

JAUTIS. Šiandien turėtų dominuoti teigiamos emocijos. Regis, daug kalbėsite apie praeitį, sklandysite po prisiminimų erdves, o galbūt net mėginsite naujam gyvenimui prikelti kažkokį ryšį, objektą ar užsiėmimą, gebėjimą.

DVYNIAI. Galite išgirsti apkalbų savo atžvilgiu ir jos skatins gynybinę reakciją. Arba tokios reakcijos sulauksite iš kitų dėl savo per ilgo liežuvio. Jeigu jums nesiseks, turbūt labiau įvertinsite žmogų, į kurio draugišką petį galite atsiremti.

VĖŽYS. Drauginga, visuomeniška diena. Pasijusite svarbia kolektyvo dalimi. Arba tiesiog atnaujinsite pažintį, nutrūkusį giminystės ryšį ar pan. Laisvalaikį užpildys draugų šurmulys.

LIŪTAS. Susimąstysite apie veiklos perspektyvas. Galbūt tam paskatins gautas dalykinis pasiūlymas arba sutikto pažįstamo pasiekimai. Svetimi pavyzdžiai gali būti vertingi, bet visgi orientuokitės į savojo kelio paieškas.

MERGELĖ. Diena sėkminga dalykinei, mokslinei veiklai. Šiandieniai planai, norai turėtų būti perspektyvūs, jei tik sugebėsite juos įgyvendinti. Pokalbiai su įtakingais veikėjais nenueis perniek.

SVARSTYKLĖS. Aktualūs bus su mokslu, žiniasklaida, logistika, literatūra, reklama susiję reikalai. Pagalvokite, kaip racionaliau naudoti lėšas ir gal verta apsidrausti. Patyrus žalą, priklausytų kompensacija, tad verta tuo pasirūpinti.

SKORPIONAS. Aktyviai suksitės, jeigu ieškote galimybių bendradarbiauti, advokatauti, tarpininkauti, suvilioti patinkantį asmenį ar pan. Tik nepraraskite saiko ir atsargumo. Rizikinga manyti, kad tikslas visada pateisina priemones.

ŠAULYS. Darbinga diena. Regis, viskas vyks tiksliai pagal planą, ypač jeigu siekiate būti sugrąžinti į buvusią darbovietę arba ketinate grįžti prie nebaigto projekto ir jį patobulinti.

OŽIARAGIS. Regis, ši diena leis pasidžiaugti meile, vaikais. Bus galimybių papramogauti arba pasireikšti scenoje, kūrybos srityje. Visgi naujai užmegztas romanas bus linkęs trūkinėti, o pradėtas kūrybinis projektas – strigti.

VANDENIS. Gali būti, kad teks paskubomis tvarkyti komercinius, paveldėjimo, nuosavybės reikalus, derėtis su giminėmis, kaimynais, kapstytis praeityje, archyvuose ar pan. Turėtų pagerėti šeiminiai santykiai. Nenuleiskite rankų, jei atrodys, kad nesiseka.

ŽUVYS. Padaugės bendravimo, susirašinėjimo. Tai išblaškys pilkus rutinos debesis. Yra tikimybė, kad nusipelnysite daugiau pagarbos, sustiprinsite savo įtaką. Tikriausiai sumaniai spręsite technines problemas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS