Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 21 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 21 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 21-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Šiandien jums norėsis įvairių pokalbių. Reikalingos informacijos paieškas vainikuos sėkmė. Negaiškite laiko, jeigu jums aktualu sukurti straipsnį, parašyti rašinį, ką nors išmokti, sužinoti ir pan.

JAUTIS. Nors turėtumėte mėgautis savaitgaliu, jums į galvą lįs mintys apie pirkinius, investicijas ar pajamas, susijusias su nekilnojamuoju turtu, verslu. O jeigu tai nerūpi, tai turbūt aplink save kursite komfortą, lepinsite save ir artimuosius.

DVYNIAI. Galite pagerinti santykius, jeigu pasistengsite suprasti kitus žmones, prisipažinti klydę ar pan. Nederėtų nuleisti rankų, jei įvyko nedidelis nesusipratimas. Nuoširdumu ir savikritika galite daug laimėti.

VĖŽYS. Stokosite energijos, tačiau pasireikš stiprios nuojautos, meninis įkvėpimas. Jums reikės ramybės, asmeninės erdvės. Tuo tarpu, vaikai, partneris ar kiti žmonės reikalaus dėmesio, pinigų ar pan.

LIŪTAS. Šiandien būsite draugiški, komunikabilūs. Ir patys veršitės bendrauti, ir kitus trauksite lyg magnetas. Tai ir leiskite sau džiaugtis, mylėti bei būti mylimi, tik pasisaugokite veidmainių ir suktų išnaudotojų.

MERGELĖ. Prieštaringa diena. Nusimato ir malonūs, ir nemalonūs rūpesčiai. Geriau seksis, jeigu bus remiamasi patikrinta informacija, žiniomis, pozityvia patirtimi, aukštomis moralinėmis vertybėmis. Pasisaugokite sukčių.

SVARSTYKLĖS. Jums patiks bendrauti realiai ir internetu su žmonėmis, gyvenančiais toli nuo jūsų arba daug keliaujančiais. Tai išties praplės jūsų akiratį. Galbūt platesnis taps ir įdomių pažįstamų ratas. Visgi kai kuriems iš jūsų teks rimtai mokytis.

SKORPIONAS. Tikėtinos finansinės problemos. Galbūt paaiškės, kad per daug sau leidote. Teks sukti galvą, kaip grąžinti ar atsiimti skolas, arba ar verta kažkam skolinti.

ŠAULYS. Regis, mėginsite susivokti jausmuose, aiškintis santykius, derinti norus ir planus. Arba ieškosite realių galimybių susitikti su asmeniu, kurį laikote patikimu draugu, potencialiu partneriu viena ar kita prasme.

OŽIARAGIS. Ši diena gana nepalanki sveikatai. Pasistenkite nepersivalgyti, nevartokite daug svaigalų. Jeigu pakankamai ilsėsitės, neieškosite abejotinų nuotykių, nerizikuosite, veikiausiai išvengsite problemų.

VANDENIS. Regis, prisikaupėte emocijų ir trokštate jas išreikšti. Turbūt daug dėmesio skirsite vaikams ir mylimam žmogui. Galbūt veršitės į kultūrinius renginius, šou pramogas.

ŽUVYS. Šiandien jus valdys nuotaikos. Jausitės tarsi įpareigoti imtis namų ruošos, labiau pasirūpinti šeimos nariais bei augintiniais. Galite pajusti neįveikiamą potraukį alkoholiui, kitiems svaigalams. Pasistenkite tam atsispirti.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS