Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 22 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 22 D.)

  • 0

AVINAS. Šiandienos rytas nelabai tinkamas aktyviai veiklai. Stokosite ir tempo, ir praktiškumo. Popiet energijos pradės daugėti, o vakaras jau gali būti gana šaunus

JAUTIS. Regis, šiandienos susitikimai, pokalbiai su draugais, pažįstamais suteiks tvirtybės ir naujų užmojų. Arba tiesiog bus smagu kitus stebinti, intriguoti. Vakare turėtumėte jausti saiką gerdami, valgydami ir neužsibūti šurmulyje iki vėlumos.

DVYNIAI. Šiek tiek slėgs rimti dalykiniai įsipareigojimai, reikalavimai, kontrolė. Susiimkite, galite itin daug nuveikti. Jeigu jums pavyks atsilaikyti prieš konkurentus, įgysite daugiau populiarumo.

VĖŽYS. Ši diena gali suteikti peno apmąstymams, ypač jeigu galvojate apie mokslo, karjeros perspektyvas. Galimi susitikimai su oficialiais veikėjais, politikais, darbo interviu ar pan. Tai pareikalaus svarių argumentų, bet rezultatai neturėtų nuvilti.

LIŪTAS. Ši diena neleis atsipalaiduoti. Galbūt turėsite išlaidų ar reikalų, susijusių su mokesčiais, investicijomis, draudimu, paveldėjimu, alimentais, užsakytais daiktais. Yra vilties, kad svarbų reikalą sutvarkysite sėkmingai.

MERGELĖ. Šiandien neblogai seksis, jei ieškosite kompromisų, gerbsite kitokią nuomonę. Kita vertus, nieko gero nesitikėkite, jei vengiate įsipareigojimų ir nerodote nuoširdaus palankumo. Kaip šauksite, taip ir atsilieps.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jūsų kruopštumas, darbštumas neliks neįvertintas. Galite prisiimti įsipareigojimą, iš kurio tikitės realios naudos. Tačiau iš artimų žmonių turbūt sulauksite priekaištų, kad jums per mažai rūpi jų emocinės ir buities problemos.

SKORPIONAS. Rytas prasidės su polėkiu, kūrybiniu nusiteikimu. Visgi vakare gali paaiškėti, kad ne taip lengvai ir greitai įgyvendinami dalykiniai ar verslo planai ir kuriamas kokybiškas produktas. Prireiks kantrybės bendraujant su vaikais.

ŠAULYS. Jeigu nepuoselėjate nerealių troškimų, nusivylimų nepatirsite. Turėtų pavykti sumanymas, susijęs su nekilnojamuoju turtu, apdaila, praktiniais šeiminiais reikalais. Mylimas žmogus, vaikai gali iš jūsų reikalauti daugiau dėmesio.

OŽIARAGIS. Aktualūs bus reikalai, susiję su žiniasklaida, mokslu, ryšiais, reklama. Svarbu siekti konkretumo, jeigu teks derėtis, sudaryti sutartis, informuoti kitus žmones.

VANDENIS. Nepulkite iš pat ryto daryti finansinių pavedimų, pasirašinėti. Tik popiet tapsite apdairesni ir konstruktyviau veiklūs. Regis, gausite naudingą patarimą.

ŽUVYS. Šį rytą viršų gali imti emocijos, stigs logiško požiūrio. Lengva padaryti klaidų. Popiet viskas seksis žymiai geriau. Pravartu konsultuotis su specialistais, kalbėtis apie švietimą, tarptautinius reikalus ir pan.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS