Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 3 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 3 D.)

Astrologinė prognozė lapkričio 3-iajai, trečiadieniui.

AVINAS. Šiandien jūsų darbingumas ir nuotaika labai priklausys nuo santykių su kitais žmonėmis. Jų ar jūsų veržimasis konkuruoti, oponuoti kels nerimą, todėl vakare galite emociškai pratrūkti ne vietoje. Tausokite savo ir artimųjų nervus.

JAUTIS. Regis, šiandien darbuositės neraginami. Galbūt skubėsite užbaigti kai kuriuos darbus, pateikti ataskaitas ar pan. Persidirbimas ir įtampa gali pabloginti jūsų savijautą.

DVYNIAI. Tikėtini kūrybiniai ar kitokie pasiekimai. Kita vertus, jums atrodys, kad jūsų pastangos įvertintos nepakankamai. Jums pravartu šio to pasimokyti iš augančios kartos.

VĖŽYS. Jūsų mintys koncentruosis ties namais, artimaisiais, vaikais. Galbūt vargina nesutarimai su partneriu. Dėl skirtingų nuomonių neverta gadinti santykių. Tokia nesantaika gali kiek trukdyti ir kitiems reikalams.

LIŪTAS. Neblogai spręsis klausimai, susiję su mokslu, reklama, žiniasklaida. Jeigu jums reikia sunkiau randamos informacijos, padėti galėtų artimos aplinkos žmonės. Taip ir laiko sutaupysite, ir santykius sustiprinsite.

MERGELĖ. Šiandien jums gali pavykti atgauti skolą, sudaryti planuotą dalykinį sandorį, susitarti dėl norimos prekės ar paslaugos. Nenumokite ranka į vaikų problemėles, antraip jos virs problemomis.

SVARSTYKLĖS. Jūsų nuotaikos ir emocijos bus labai nepastovios. Turbūt kils pagunda kažką keisti savo gyvenime. Geriau būtų neskubėti ir rimtų sprendimų spontaniškai nepriimti.

SKORPIONAS. Šiandien verta pasikliauti įžvalga ir intuicija. Domins meninė kūryba, medicinos aktualijos. Regis, šiek tiek liūdėsite dėl apkalbų, nemalonių gandų ar pašlijusios sveikatos.

ŠAULYS. Būsite nusiteikę įsilieti į kolektyvinę veiklą, kokį nors judėjimą ar pan. Tačiau šis impulsas ilgai neužtruks ir vilčių nepateisins. Pasistenkite be reikalo neišlaidauti.

OŽIARAGIS. Įvairių rūpesčių kupina diena. Svarbu nuosekliai susiplanuoti dienotvarkę ir jos laikytis. Viską darykite iš esmės, apgalvotai. Iš kitų žmonių bei partnerių verčiau nesitikėkite didelio palaikymo ir supratingumo.

VANDENIS. Šiandien galbūt gausite svarbią žinutę iš užsienio ar oficialios įstaigos. Neblogai seksis mokslai, publikavimo reikalai, tačiau jėgų tam galite išeikvoti daugiau, nei jų turite. Saugokite sveikatą.

ŽUVYS. Nebeatidėliokite finansinių reikalų tvarkymo – draudimo, mokesčių, įmokų ir t. t. Gali būti, kad pagaliau įsigysite kažką, ką ilgai svajojote turėti ar patirti. Gali išsispręsti skolų klausimas.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS