Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 3 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 3 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 3-iajai, antradieniui.

AVINAS. Nebloga diena įvairiems smulkiems reikalams, preliminariems susitarimams, mokymuisi, informacijos tvarkymui. Kita vertus, labai lengva paskleisti gandus, jei į informaciją neįsigilinsite ir jos nepatikrinsite.

JAUTIS. Regis, kalbos suksis apie politiką, pareigas, verslą, pinigus. Galbūt gausite įdomų pasiūlymą ar pažadą. Šiandieniai susitikimai iš dalies gali turėti pozityvios įtakos jūsų gerovei.

DVYNIAI. Regis, nekantrausite, jeigu laukiate žinių iš oficialios institucijos, užsienio arba siuntos, užsisakytos internetu. Labai tikėtina, kad kaip tik šiandien ir sulauksite.

VĖŽYS. Šiandien jūsų galvoje kirbės realūs ir nerealūs sumanymai, sustiprės intuicija. Galbūt išsispręs reikalas su slaptu gerbėju. Visgi neverta tikėti nekonkrečiais pažadais.

LIŪTAS. Turiningi pokalbiai šiandien megsis tarp jūsų ir aplinkinių. Palanku aptarti naujus projektus, aiškintis aktualius klausimus. Tikėtinas naudingas susitikimas su pažįstamu asmeniu. Jo tarpininkavimas padės kai ką išspręsti.

MERGELĖ. Regis, jus domins politika ir su ja susijusi informacija. Pravartu ruošti dalykines sutartis, tarpininkauti, atlikti suplanuotus darbus, labiau pasirūpinti sveikata.

SVARSTYKLĖS. Nusimato nuotolinis darbas, kontaktai su kultūros, švietimo veikėjais, užsieniečiais. Galbūt teks pasukti galvą, kaip įvykdyti rimtą įsipareigojimą. Nuo to priklauso jūsų autoritetas.

SKORPIONAS. Nebloga diena finansinių reikalų tvarkymui, jeigu tai įmanoma. Meilės sritis irgi gali būti aktuali, tačiau būsite linkę pasyviai laukti dėmesio arba kažkaip paslaptingai, užmaskuotai, anonimiškai patys jį rodyti.

ŠAULYS. Šiandien tikėtini svarbūs dalykiniai ir asmeniniai pokalbiai. Pravartu tartis dėl bendradarbiavimo, derėtis, ieškoti kompromiso, sudaryti ilgalaikes sutartis, susižadėti.

OŽIARAGIS. Šiandieną galite nemažai nuveikti, jeigu imsitės svarbių darbų, ieškosite reikalingų tiekėjų, prekių, informacijos apie rūpimas paslaugas. Regis, dėl kažko pavyks susitarti.

VANDENIS. Šiandien didelę vertę jums turės romantiški jausmai, kūrybinis įkvėpimas, pasirodymai. Pokalbiai su geranoriškais aplinkiniais, jų komplimentai suteiks džiaugsmo, pasitikėjimo savimi.

ŽUVYS. Šiandien daug dėmesio teks skirti šeimai ir individualiam verslui. Turbūt parūps buities, ūkio darbai, svarbūs pirkiniai, verslo susitarimai, nuosavybės ir nuomos reikalai.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS