Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 8 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 8 D.)

  • 0

Avinas

Kuo daugiau laiko skirkite sau ir viskam, kas patinka, nesvarbu, ar tai  pomėgiai, kūno rengyba, SPA salonas, maistas ar apsipirkimas. Pradžiugins maloni atpalaiduojanti atmosfera, leisianti pajusti harmoniją su pasauliu ir savimi. Vis dėlto apsuptas daugybės žmonių – darbo kolektyve ar net draugiškame vakarėlyje – jausitės ne savo vietoje. Šiandien tiesiog reikia pabėgti nuo šurmulio ir pabūti vienam su savimi. Arba su žmogumi, kurį mylite.

Jautis

Elgesys labai priklausys nuo to, kaip klostysis įvykiai. Jei nebus skubių sudėtingų užduočių darbe ar būtinybės gelbėti pasaulio, vyraus apatija ir tinginystė. Vis dėlto, jei įvyks kažkas nenumatyto, parodysite kur kas daugiau, nei paprastai sugebate.

Dvyniai

Galimi bet kokie atsitikimai, taip pat ir tokie, kurie jums nepatiks. Vėlavimas, pridegusi kiaušinienė, nubėgusi pėdkelnių akis, tuščias ginčas... Kad nesusipratimų nebūtų, reikėtų kuo mažiau skrajoti padebesiais ir sutelkti dėmesį į tai, kas yra aplinkui. Parodydami organizuotumą, padarysite galą nepageidaujamoms staigmenoms, palikdami atviras duris tik maloniems netikėtumams.

Vėžys

Patariama pasinerti į fantastišką virtualiosios realybės pasaulį. Tereikia atsiversti įdomią knygą arba nusipirkti bilietą į kiną. Vaizduotė padarys visa kita: patirsite tikrą malonumą mąstydamas apie neegzistuojančius, bet tokius tikrus pasaulius. Tai padės atitrūkti nuo kasdienių reikalų ir įsikrauti teigiamos energijos. Tuo labiau kad diena  konkrečioms problemoms spręsti vis tiek netinka.

Liūtas

Nepatariama imtis jokių reikalų, kuriuos tvarkydami būsite priverstas pasikliauti kitais, – savo noru ar nevalingai aplinkiniai sugebės jus nuvilti. Tai pasakytina apie visas užduotis ir problemas – tiek darbines, tiek asmenines. Kad  viskas vyktų sklandžiai, reikėtų pasikliauti vieninteliu žmogumi pasaulyje – savimi. Na, o projektus, kuriems būtini koordinuoti kolektyviniai veiksmai, – atidėti vėlesniam laikui.

Mergelė

Rizikuojate tapti aplinkinių puolimų ir gudravimų objektu. Pirmiausia tai pasakytina apie tolimus pažįstamus ir kolegas, tačiau gali būti, kad teks išgirsti kritikos ir iš mylimojo ar geriausių draugų. Galbūt kažkas iš aplinkinių bus nepatenkinti jūsų žodžiais, išvaizda ar produktyvumu. Kad ir kaip būtų, jie dėl to pasigailės: jei jus kas nors kaip reikiant supykdys, sugebėsite skriaudėjui duoti rimtą atkirtį.

Svarstyklės

Puiki diena – sugebėsite pademonstruoti aplinkiniams lyderio savybes ir pergalingą nuotaiką. Kuo daugiau sunkumų bus kelyje – tuo geriau:  jausite kovinį azartą šalindami varžovus iš kelio ir įveikdami kliūtis. Patariama nesismulkinti, o imtis tų dalykų, kuriuose įžvelgiate didžiausią potencialą. Jūsų energija ir ryžtas padės žengti žingsnį sėkmės link.

Skorpionas

Galite jausti pasitikėjimo savimi stoką ir begalines dvejones. Dėl tokios nuotaikos bus sunku priimti sprendimą. Jei situacija pareikalaus skubių veiksmų, rizikuojate įstrigti arba padaryti neapgalvotą žingsnį. Kad taip nenutiktų, turite išlaikyti šaltakraujiškumą, o geriausia – vengti bet kokių atsakingų žingsnių.

Šaulys

Susiklosčiusi situacija gali priversti atsisakyti kai kurių savo planų – vakaro, atostogų, pasimatymo, remonto... Jei taip nutiks, reikėtų su tuo susitaikyti. Ką nors paaukojęs nesigailėsite – laikui bėgant tai gali priartinti prie tikslo ir užtikrinti sėkmę. Vis dėlto tikrai nereikėtų skųstis savo problemomis aplinkiniams. Atminkite, kad 90 proc. žmonių jūsų problemomis nesidomi, o kiti 10 proc. džiaugiasi, kad jų turite.

Ožiaragis

Vyraus vidinė pusiausvyra ir noras savo pozityviomis mintimis pasidalyti su aplinkiniais. Būsite linkęs itin rūpintis esančiais šalia žmonėmis. Galite ką nors globoti, padėti ar draugiškai patarti, išklausyti. Aplinkinių dėkingumas kilstelės jus tiek kitų, tiek savo paties akyse.

Vandenis

Galite nustebti sužinojęs, kad kiti bando slapta ar atvirai jumis manipuliuoti. Vargu ar draugai, kolegos ir net mylimasis nepraleis progos šiek tiek įsakinėti net ir turėdami geriausių ketinimų. Pačiam jums bus sunkiau nei įprastai atsispirti šalutinei įtakai: galite paleisti iniciatyvą iš rankų, palikdamas ją kitiems. Jei tokia padėtis nepatinka,  patariama parodyti tvirtumą, pasakant aplinkiniams ne ir neleidžiant užlipti ant sprando.

Žuvys

Įsisuksite į energingą veiklą, tačiau reikia būti atidiems, kad neapsiriktumėte. Dėl savo neatidumo galite suklysti net spręsdami klausimą, kurį žinote kaip savo penkis pirštus. Būtent todėl šiandien reikėtų padaryti pertrauką ir gerai pailsėti. Na, o reikalai palauks – taip bus patikimiau.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS