Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 9 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 9 D.)

  • 0

Avinas

Patariama kuo daugiau laiko praleisti ne namuose, pavyzdžiui, surengti draugišką vakarėlį kavinėje, nuvažiuoti į gamtą, nueiti į kiną, cirką. Įveikę savo inertiškumą nesigailėsite – turėsite progą puikiai praleisti laiką ir užmegzti įdomių pažinčių. Pats laikas nuspalvinti niūrias dienas! Vertėtų nukrypti nuo kasdienių taisyklių: gera diena neprasideda žadintuvu ir nesibaigia televizoriumi.

Jautis

Santykiams grės tvirtumo išbandymas. Tai gali turėti įtakos tiek darbo kontaktams, tiek santykiams su artimaisiais. Kils konfliktinių situacijų, o jei norėsite gludinti aštrius kampus, teks parodyti visus savo diplomatinius sugebėjimus. Kad ir kaip norėtumėte kritikuoti kitus, to daryti jokiu būdu nederėtų, kitaip rezultatas nuliūdins.

Dvyniai

Turėtumėte atidžiai klausytis, ką sako aplinkiniai: galite sužinoti ką nors įdomaus, pavyzdžiui, naujos informacijos ar išgirsti vertingą idėją. Be to, vertėtų paisyti patarimų ir neatmesti siūlomos pagalbos – būtent tai padės pasiekti sėkmę. Kitaip tariant, sėkmės raktas – ne tiek asmeninės pastangos, kiek aplinkinių pagalba ir palaikymas.

Vėžys

Galite akimirksniu kažkuo susižavėti ir pats užkrėsti emocijomis aplinkinius. Gal surasite naują hobį, tapsite kokio nors projekto įkvėpėju, o galbūt diena dovanos romantišką pažintį. Būsite labai smalsus: sugebėsite nuversti kalnus, kad tik patenkintumėte kilusį susidomėjimą. Tiesa, šiandieniai pomėgiai gali greitai išblėsti.

Liūtas

Geros galimybės tvarkyti reikalus, susijusius su protiniu darbu, svarstymu ir planavimu. Diena nelabai sėkminga pradėti įgyvendinti idėjas, bet jas generuoti – puiki. Apgalvoti planai pasirodys efektyvūs ir yra daug galimybių, kad pasiseks. Taigi net sapne neturėtumėte skirtis su užrašų knygele ir rašikliu – o jei šaus geniali idėja?

Mergelė

Nesėdėkite vienoje vietoje. Gyvenimas reikalauja naujų įvykių, emocijų, įspūdžių ir kuo daugiau adrenalino. Kuo daugiau judėkite ir bendraukite. Sporto užsiėmimai, apsipirkimas, rytinis bėgiojimas, naujos pažintys – visa tai tiesiog gyvybiškai svarbu. Galbūt kils noras pakutenti nervus ekstremaliu sportu ar flirtu su nepažįstamu žmogumi. Kodėl gi ne? Svarbiausia neprarasti sugebėjimo kontroliuoti situaciją ir save.

Svarstyklės

Gali kilti nesutarimų su aplinkiniais. Net su draugais ir artimaisiais nebus lengva rasti bendrą kalbą. Priežastis gali būti jūsų kategoriškumas ir nenoras eiti į kompromisus. Reikėtų pasitelkti kantrybę ir diplomatiją. Galų gale, jei ginčas – neesminis, kodėl gi nenusileisti? Tai geriau nei visą dieną aiškintis, kas kaltas ir ką daryti.

Skorpionas

Gali tekti priimti sunkų sprendimą, ką daryti ar kaip pasielgti. Pasirinkimas gali būti susijęs su darbo projektais, pirkiniais ir asmeniniu  gyvenimu – galbūt net su būsimu gyvenimu ar širdies reikalais. Svarbiausia, kad pasirinkus teks pamiršti kitus variantus, todėl reikėtų atidžiai pasverti visus už ir prieš. Sėkmingo pasirinkimo taisyklė  paprasta: širdis patars, ką daryti, o protas – ko nedaryti.

Šaulys

Protas ir širdis negalės susitarti: norai atkakliai trauks į vieną pusę, o logika ir faktai – visai į kitą. Jei taip nutiks, vertėtų neskubėti: greičiausiai, kad ir ką pasirinktumėte, sprendimas pasirodys klaidingas. Tikrąjį sprendimą reikėtų priimti klausant ir širdies, ir proto, tačiau jei  nepasitikite savimi, verta ieškoti kitų variantų.

Ožiaragis

Geras galimybės visur, kur gyvenimas verda ir kur galite užmegzti naujų pažinčių. Būsite komunikabilus, bendrausite lengvai, todėl būtinai  apsilankykite kokiame nors renginyje, pasėdėkite kavinėje ar tiesiog užsukite į svečius. Bendraudami galite atskleisti visus savo pranašumus.

Vandenis

Nebusite nusiteikęs rutininiam darbui: galvoje švilpaus tolimų kelionių vėjas. Patariama derinti verslą su malonumu planuojant atostogas, net jei jos dar toli. Naršymas kelionių svetainėse leis pabėgti iš tvankių namų ar biuro ir mintimis persikelti į gražią ateitį. Tai suteiks aiškų ateities tikslą, galingą teigiamą užtaisą ir leis susitaikyti su kasdiene realybe.

Žuvys

Geriausiai jausitės būdami toli nuo namų. Sunku bus dirbti biure ar namuose spengiant tylai. Turėtumėte įnešti į savo gyvenimą kuo daugiau įvairovės, apsilankyti ten, kur dar nebuvote, ir pasisemti naujų įspūdžių. Pasivaikščiojimas parke, romantiška pažintis, žvilgsnis pro traukinio langą ar lėktuvo iliuminatorių – visa tai paaštrins jūsų jausmus, pasijusite kaip vaikystėje – grįš spalvų ryškumas ir gebėjimas gyventi čia ir dabar.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS