Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 9 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 9 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 9-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Pasižymėsite humoro jausmu. Smagių akimirkų suteiks mylimas žmogus arba vaikai. Vakare kils ūpas tvarkyti, tvarkyti, dailinti namus, lepinti artimuosius bei naminius gyvūnus.

JAUTIS. Net įtemptai dirbdami, neatsiribokite nuo šeiminių problemų, nebūkite abejingi artimiesiems, nes kažkuriam iš jų labai reikia jūsų palaikymo. Jei turite svajonę, meilės viziją arba norą nudžiuginti kitus, šis vakaras gali pateisinti lūkesčius.

DVYNIAI. Seksis tvarkyti komercinius, leidybinius, reklamos reikalus, prekiauti. Noriai aptarinėsite aplinkinių nuotykius ir jausmus, laidysite žaismingus juokelius. Vakare tikėtina gurmaniška vakarienė.

VĖŽYS. Šiandien galite daug ką išsiaiškinti, aptarti su savo meilės objektu arba verslo partneriu, klientu. Tai turėtų išeiti į naudą. Vakare noriai bendrausite, demonstruosite žinias, flirtuosite.

LIŪTAS. Šiandien jus domins kūrybinio pobūdžio užsiėmimai bei pokalbiai su draugais, bendraminčiais. Gali keistis kai kurie planai, susiję su darbu, numatytu renginiu ar pirkiniu. Galbūt pavyks susitarti dėl pelningo užsakymo.

MERGELĖ. Puiki nuojauta neapvils kūrybiniuose reikaluose, jeigu teks ką nors suprojektuoti, įvertinti ar pasirinkti. Tačiau kitose srityse prasčiau orientuositės. Pasistenkite diplomatiškai, lanksčiai bendrauti. Vakaras žada meilės jausmų antplūdį.

SVARSTYKLĖS. Stiprių emocijų suteiks jums neabejingas žmogus, netikėtai gauta žinia. Regis, svarbų reikalą padės sutvarkyti kažkas iš draugų, pažįstamų. Vakare galimas slaptas meilės nuotykis, romantiška intriga.

SKORPIONAS. Imkitės reikalų, susijusių su darbu, verslu. Draugiškas elgesys, konkretumas tariantis verslo ar nekilnojamojo turto klausimais duos teigiamų rezultatų. Vakaras žada aistringą pasimatymą. 

ŠAULYS. Ypač svarbi šuo metu pasirodys jūsų profesinė kompetencija, gyvenimo patirtis. Regis, ne be reikalo kuriate ateities planus, svajojate apie laimėjimus. Kai kurios viltys iš dalies gali išsipildyti

OŽIARAGIS. Tikėtinas susižavėjimas, polinkis į seksualinius nuotykius. Beveik neabejotina, kad neatsisakysite progos leistis į meilės ar verslo avantiūrą. Regis, vakare su kažkuo dalinsitės įspūdžiais.

VANDENIS. Šiandien džiaugsitės populiarumu, svarbių asmenų palaikymu. Nusimato pokalbis, galintis paveikti profesinę ar verslo perspektyvą. Būsite nusiteikę išlaidauti dėl įspūdžio efekto.

ŽUVYS. Jeigu laukiate naujienų, susijusių su įsidarbinimu, sveikatos ar žinių patikrinimu, turbūt sužinosite rezultatus. Jie neturėtų nuvilti. O galbūt bandysite keisti įvaizdį. Tai pasiteisins. Vakare sulauksite ypatingo dėmesio, romantikos.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS