Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 1 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 1 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė liepos 1-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Šiandien galite tikėtis kūrybinio įkvėpimo, energijos antplūdžio. Galimos aktualios naujienos. Pasistenkite atskirti melą nuo tikrovės, saviapgaulę nuo realybės.

JAUTIS. Tikėtini rūpesčiai, susiję su verslo investicijomis, nuosavybe, draudimu. Tuo užsiimkite labai apdairiai. Nesistenkite visiems įtikti, nes be reikalo nersitės iš kailio. Kiti žmonės į jus projektuos viltis, kurias jūs tyčia ar netyčia griausite.

DVYNIAI. Ši diena gali pažerti mielų staigmenų, tačiau kai kas gali pasikeisti į blogesnę pusę. Jums stipriai kenks emocinė įtampa, stresai, o jų išvengti bus nelengva. Venkite skubotų sprendimų, pareiškimų, jei nenorite padaryti klaidų.

VĖŽYS. Jūsų pastangas vainikuos sėkmė, tik turėkite kantrybės atlikti užduotis iki galo ir išspręsti užsitęsusias problemas. Itin saugokitės apgavikų, vagių. Neplepėkite apie dalykus, kurių paviešinimas gali sukelti problemų.

LIŪTAS. Jus užvaldys iliuzijos, svajonės ir kūrybinis įkvėpimas. Būsite išlaidūs, nerūpestingi. Į tikrovę netrukus sugrąžins ištuštėjusios kišenės ir antrosios pusės priekaištai. Būkite atsargūs gatvėje, venkite konfliktų.

MERGELĖ. Labiau nei tikri jausmai šiandien tikėtina neištikimybė, pinigų mėtymas nevertingiems niekniekiams ir pan. Geriau atsisakykite nuo rizikingų projektų, nes galimos apgaulės ir saviapgaulės, nesąžiningumas. Būkite atidūs kelyje.

SVARSTYKLĖS. Būsite labai kūrybingi, kupini įdomių idėjų, svajonių apie gražesnę ateitį, ypatingas keliones. Galima žinia iš toli arba pažintis su užsieniečiu. Nebūkite pernelyg patiklūs.

SKORPIONAS. Jums kels nerimą pelno, uždarbio, nuosavybės reikalai. Gali netikėtai pasisekti, bet galite ir prašauti pro šalį. Regis, balansuosite ant ribos. Venkite demonstruoti dosnumą ten, kur tai nebūtina.

ŠAULYS. Būsite linkę mokyti, kritikuoti aplinkinius, ir tai darysite gana įkyriai. Nepalankiai suveiks neapgalvoti veiksmai, žodžiai. Vien dėl noro paerzinti kitus neverta prisidaryti problemų. Stebėkite įvykius, analizuokite senas klaidas.

OŽIARAGIS. Pasirūpinkite savo saugumu ir sveikata. Galbūt gausite pakvietimą į pasimatymą, renginį. Atsargiai - galima pasala, provokacija. Darbe nesivelkite į intrigas, atidžiai atlikite profesines užduotis.

VANDENIS. Žmogus iš artimos aplinkos gali pasiūlyti sandorį, kurio nepatartina priimti paskubomis, neįsigilinus. Klausykite sąžinės balso, būkite teisingi. Galbūt išryškės vaikų auklėjimo spragos ir jas teks lopyti. Saugokite asmeninius daiktus, pinigus.

ŽUVYS. Išsiblaškymas ir nepastovios nuotaikos trukdys profesinei veiklai ir santykiams. Pasistenkite realiau įvertinti situaciją ir numatyti pasekmes, jeigu ketinate sudaryti kontraktą. Venkite veidmainiškumo bendraudami su aplinkiniais.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

demesio horoskopininkai

bent jau prisiminkit ka sapaliojot pries kelias dienas ir nekopijuokit to paties po keliu dienu. Geda, kad net fantazijos neturit

SUSIJUSIOS NAUJIENOS