Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 19 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 19 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 19-ajai, antradieniui. 

AVINAS. Šiandien po ilgų pastangų gali ryškėti rezultatai arba perspektyvos. Visa tai gana trapu, todėl nesielkite atsainiai, lengvabūdiškai. Galite patirti griežtą reakciją į padarytas klaidas, delsimą kažką atlikti ar pan.

JAUTIS. Galite sulaukti žinių iš nepažįstamų žmonių ar valdininkų. Pasiūlymus, patarimus, idėjas verta apmąstyti, o ne nurašyti į nerealizuojamų svajonių skyrelį.

DVYNIAI. Šiandien gana teigiamai veiksite aplinkinius ir jie jus taip pat. Žadinsite draugiškumo bei solidarumo jausmus. Kita vertus, pasisaugokite finansinio išnaudojimo.

VĖŽYS. Jeigu būtina, šiandien tvarkykite dokumentus, kreipkitės į valdžią dėl leidimų, oficialių raštų ir pan. Siekiantiems karjeros, teks susidurti su nelengva konkurencija.

LIŪTAS. Šiandien gali suaktyvėti kontaktai su užsieniečiais, įtakingais veikėjais ir pan. Bus ką veikti, jeigu ruošiatės kelionei. Nerimausite dėl galimų trikdžių, susijusių su sveikata.

MERGELĖ. Tikėtina, kad finansiniai, verslo susitikimai bus kupini įtampos, nes teks priimti atsakingus sprendimus. Trumpalaikio malonumo turbūt suteiks masinis renginys. Labiau saugokite vaikus.

SVARSTYKLĖS. Jūsų nuotaikos ir emocijos bus labai nepastovios. Neleiskite, kad sąmonę užvaldytų įtarimai, pavydas. Tai prasti palydovai, jei jums rūpi išsaugoti reputaciją ir gerus santykius.

SKORPIONAS. Nesistenkite visko tempti patys, ypač jei esate užsikrovę sunkią naštą. Dalinkitės pareigomis, tarkitės dėl reikiamos informacijos. Jeigu taisote sveikatą, koreguojate išvaizdą, tikėtini neblogi rezultatai. Atsargiai kelyje.

ŠAULYS. Nekasdieniškas interesas sukels energijos antplūdį. Tai gali būti susiję su atsinaujinusiu pomėgiu, seksualiniu ar kūrybiniu aktyvumu, galimomis papildomomis pajamomis, jūsų vaikų siekiais ar kt.

OŽIARAGIS. Trokšite komforto, patogumų. Galbūt kažką rimtai pertvarkysite, keisite. Tai gali kainuoti daugiau nei apskaičiavote iš anksto. Padovanokite savo artimiesiems bent lašelį šilumos užuot lieję priekaištus.

VANDENIS. Regis, šiandien ne viskas džiugins. Galbūt nerimausite dėl reikalų, susijusių su studijomis, žiniasklaida, kelione. Neignoruokite sveikatos problemų.

ŽUVYS. Regis, jums labai norėsis šį bei tą nusipirkti, atsinaujinti. Veikiausiai savo pirkiniais džiaugsitės. Kita vertus, jūs nebūtinai įtiksite vaikų ar draugo skoniui, jei pirkiniai bus skirti jiems.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS