Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 20 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 20 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 20-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Diena bus gana maloni, jei nelįsite į nelegalias aferas. Rekomenduojamas ramus poilsis, taiki ir saugi aplinka. Kadangi būsite patiklūs, tai galite pasielgti taip, kad vėliau patys stebėsitės savo naivumu.

JAUTIS. Susitiksite su senais draugais. Naujam pažįstamam galite padaryti įspūdį, Tikėtinas šaunus piknikas ar kitoks renginys. Visgi nederėtų pernelyg pasikliauti kitų žodžiais, patarimais ar pagyromis. Gilinkitės į motyvus.

DVYNIAI. Šiandien nešvaistykite per daug jėgų lengvabūdiškiems malonumams, nepataikaukite aistroms. Jeigu aktualu, pravartu imtis praktiškų, konkrečių darbų, o tik po to saikingai pramogauti.

VĖŽYS. Ši diena turėtų sugrąžinti gerą nuotaiką, pažerti idėjų. Išryškės jūsų sugebėjimas prasmingai panaudoti turimas žinias ir įgūdžius. Turbūt išsiveršite iš kasdienybės gniaužtų, leisitės į kelionę ar kultūrinį renginį.

LIŪTAS. Jeigu ką nors kam nors skolinate, pasirūpinkite tai įforminti, gauti parašą ar užstatą, antraip galite likti apgauti. O jeigu patys išsisukinėjate grąžinti skolą ar sumokėti mokesčius, turbūt neišvengsite nemalonumų.

MERGELĖ. Tikriausiai teks derinti namiškių norus dėl laisvalaikio praleidimo bei šeiminių pareigų. Pasistenkite, kad visų nuotaika išliktų gera. Jokių problemų nekils, jei sugebate suprasti ir mylėti žmonės tokius, kokie jie yra.

SVARSTYKLĖS. Šiandien susikaupkite naudingiems, praktiškiems darbams tuo atveju, jeigu negalite sau leisti tinginiauti. Didesnį dėmesį skirkite mitybai, sveikatos profilaktikai.

SKORPIONAS. Aktyvus metas emocine ir kūrybine prasme. Norėsis pasidžiaugti bendravimu su vaikais, mylimaisiais, juos palepinti bei patiems pasijusti globojamiems, mylimiems. Tai turėtų pavykti. Jus įkvėps gamta, menas, meilė.

ŠAULYS. Diena nelengva emocine prasme. Mokėkite nusileisti, ramiai reaguoti į bet kokį iššūkį. Tikriausiai labai rūpės šeimos, giminės problemos. Regis, galėsite pasidžiaugti susikurtu jaukumu.

OŽIARAGIS. Jums ramybės neduos įtarumas, nepasitikėjimas asmenių santykių srityje. Pasistenkite nekelti ir neprovokuoti skandalų, pavydo scenų. Veikiausiai jūs nesusikalbate, nes neįsiklausote į kito žmogaus mintis, jausmus.

VANDENIS. Jums nestigs jėgų, pasitikėjimo savimi, gyvenimo džiaugsmo. Draugų ir pažįstamų dėmesys bus malonus, tačiau tam tikra prasme jums kainuos. Galbūt reikės suteikti paslaugą, paramą, dalyvauti talkoje, brangiame renginyje ar pan.

ŽUVYS. Būsite emocionalūs, viską imsite giliai į širdį, nuotaikos kaitaliosis. Tikriausiai sieksite kūrybinės saviraiškos, meilės intymumo. Viskas bus gerai, jeigu nepaminsite moralinių principų, etikos normų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS