Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 23 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 23 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 23-ajai, antradieniui.

AVINAS. Noriai bendrausite su giminaičiais, draugais, vaikais. Tikriausiai sulauksite įvairių pasiūlymų. Kūrybiniai, sportiniai ar kiti aktualūs sumanymai su jums neabejingų žmonių pagalba gana lengvai virs tikrove.

JAUTIS. Ši diena jums gali atrodyti pernelyg šurmulinga, erzins didelis įvykių ar darbų tempas, jausitės pasiilgę ramybės, tylos. Raskite galimybių atsiriboti ir pasimėgauti vienatve ar maloniu atsipalaidavimu kartu su artimu žmogumi.

DVYNIAI. Nusimato įdomūs įvykiai. Galimos daug žadančios pažintys. Galite užsidirbti iš prekybos, reklamos, tarpininkavimo. Neblogas metas pasireikšti, parodyti, ką sugebate.

VĖŽYS. Ši diena leis suvokti, ko galite tikėtis iš besiklostančios situacijos, jeigu ieškotės darbo, verslo užsakymų ar tarpininkų, meistrų, rėmėjų ir pan. Regis, jūsų pastangos pasiteisins.

LIŪTAS. Mintys suksis apie varžybas, studijas, keliones, su jomis susijusius rūpesčius, būsimus ar įvykusius susitikimus. Tikėtini kontaktai su užsieniečiais, lauktos žinios iš toli arba iš švietimo, kultūros įstaigos, kitos institucijos. Regis, nenusivilsite.

MERGELĖ. Atlikite būtinus mokėjimus, įmokas, nevilkinkite atsiskaitymų už prekes, paslaugas, ypač jei jau vėluojate. Kitu atveju galite įgyti pažaduko, nepatikimo žmogaus reputaciją.

SVARSTYKLĖS. Galite sėkmingai pristatyti savo veiklą, dalyvauti konkurse. Tikriausiai išgirsite viliojamų pasiūlymų papildomai užsidirbti ar paviešėti toli nuo namų.

SKORPIONAS. Šiandien dėmesio sulauksite iš tų, kurie šiaip jau nelinkę būti dosnūs ir paslaugūs. Labai svarbu mokėti bendradarbiauti, derinti veiksmus, interesus. Palanku apsilankyti grožio salone, sporto klube.

ŠAULYS. Seksis improvizuoti, daryti įspūdį aplinkiniams, stebinti antrąją pusę, džiuginti vaikus. Puiki diena pasimatymams, renginiams, varžyboms. Kūrybinė, sceninė, sportinė veikla, dalyvavimas žaidimuose jūsų nenuvils.

OŽIARAGIS. Kils idėjų, susijusių su namų ar sodybos aplinkos modernizavimu, šeimos atostogomis. Norėsis palepinti artimuosius, suteikti jiems daugiau komforto, pramogų. Tik pirmiausia sužinokite, kas jiems, o ne vien jums, būtų malonu bei pageidautina.

VANDENIS. Šiandien jūsų nereikės raginti, jeigu aktualu susirasti reikalingą informaciją, sutvarkyti pervežimų, logistikos, reklamos reikalus, ką nors pirkti ar parduoti, tarpininkauti ar ieškoti tarpininkų. Galite išspręsti opią problemą.

ŽUVYS. Nebloga diena. Palanku svarstyti ir darbo, verslo, ir laisvalaikio klausimus, derinti planus. O jeigu nieko nesate numatę, atsiduokite mėgstamai veiklai, muzikai, menui arba meilei.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS