Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 9 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 9 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 9-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Mažiau galvokite apie tuos dalykus, kurie nebeturi prasmės arba yra nerealūs. Aklai netikėkite pažadais ir patys jų lengvai nedalinkite – juk juos reikės vykdyti.

JAUTIS. Ši diena tinkama bendravimui su įvairiais žmonėmis, susitikimams, deryboms, o labiausiai – kūrybai ir pramogoms. Patirsite nekasdienių įspūdžių. Turbūt sužavėsite įdomų pažįstamą ar dar beveik nepažįstamą asmenį.

DVYNIAI. Jus gali remti prie sienos dalykiniai partneriai ar klientai, reikalaudami garantijų, įsipareigojimų. Įvertinkite praeities klaidas ir dabar veikite apdairiai. Tolesnė sėkmė labai priklausys nuo jūsų lankstumo.

VĖŽYS. Ši diena gali būti įdomi ir prasminga. Domėsitės įvairiais abstrakčiais arba su užsieniu, aukštuoju mokslu, kelionėmis susijusiais dalykais. Veržte veršitės iš užburto kasdienybės rato. Turbūt bent trumpam jums tai iš tiesų pavyks.

LIŪTAS. Norėdami pasipelnyti ar sutaupyti, galite pakliūti į nelabai malonią padėtį. Jums gali nutikti kaip tam, kuriam pataupius po to tenka mokėti du kartus už tą patį dalyką. Siekite kokybės, nesielkite neatsakingai ir savanaudiškai. 

MERGELĖ. Šiokių tokių išbandymų gali patirti asmeniniai santykiai. Žmonėms, su kuriais bendraujate, nekelkite per didelių reikalavimų, nesistenkite jų pakeisti. Jie vis tiek nepasikeis, o santykiai gali pašlyti.

SVARSTYKLĖS. Diena turėtų būti nebloga, gana tinkama ieškotis darbo, eiti į darbo interviu ar pan. Tik nepersistenkite su įvaizdžiu. Būtinas subtilumas, tvarkingumas.

SKORPIONAS. Tikriausiai pajusite kūrybinį polėkį. Patartina pasportuoti arba organizuoti brangiems žmonėms šaunią pramogą. Pagalvokite, kaip galėtumėte įprasminti vaikų laisvalaikį. Kartu su jais paieškokite tinkamų variantų.

ŠAULYS. Tikriausiai tapsite jautresni, labiau slėgs konkurencija, kitų nepritarimas, kritika. Blogiausia, kad savo nepasitenkinimą galite išlieti ant artimiausių žmonių galvų. Taip galite netekti galimybės pasiguosti, atsiremti.

OŽIARAGIS. Regis, jums turėtų pavykti atnaujinti senus ryšius, iš kurių bus realios naudos. Sužinosite kažką svarbaus, kas padės jums apsispręsti, padaryti ryžtingą žingsnį.

VANDENIS. Jums turėtų sektis uždarbio srityje. Nebloga diena tvarkyti piniginius, turtinius reikalus, imti paskolą, nuomotis, išnuomoti. Kils noras puošti, tobulinti aplinką. Visgi apskaičiuokite, kad jūsų išlaidos neviršytų pajamų.

ŽUVYS. Jūsų planai bus gana originalūs. Rasite bendraminčių, gausite arba patys pateiksite įdomių pasiūlymų, nors ginčų turbūt neišvengsite. Galite daug nuveikti ir buityje.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS