Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 1 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 1 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 1-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Venkite bendravimo būdų, kurie trikdytų jūsų vidinę pusiausvyrą ir galėtų pakenkti stabiliems santykiams. Vakarop tapsite itin įžvalgūs, todėl aiškiai suvoksite, kas nori jumis pasinaudoti.

JAUTIS. Nekasdieniška diena. Tinkamas metas susitikti su įdomiais žmonėmis. Galbūt ne savo iniciatyva dalyvausite turiningame renginyje. Būsite neatsparūs svaigalų poveikiui ir negatyviai kitų žmonių įtakai. Saugokitės avarijų, žaibo, ugnies.

DVYNIAI. Antrosios pusės arba bendros judviejų problemos trukdys įgyvendinti kai kuriuos planus. Atnaujinkite požiūrį, ieškokite atsakymų. O neišsprendžiamus praktinius klausimus atidėkite kitai dienai. Atsargiai kelyje.

VĖŽYS. Būsite intriguojantys, kažkuo stebinsite aplinkinius. Nuobodžiauti tikrai neteks. Tik nepersistenkite, ieškodami egzotikos arba mėgindami pakeisti kitų požiūrį, stilių.

LIŪTAS. Diena bus nebloga, jeigu atliksite, ką suplanavote. Pravartu pagalvoti apie naujoves šeiminiame versle, asmeniniame ūkyje. Nepraraskite takto bendraudami. Saugokitės ugnies, žaibo.

MERGELĖ. Regis, šiandien pasitaikys proga žybtelėti humoro jausmu, romantiška išmone. Tiktų prisigalvoti malonių pramogų, pradžiuginti vaikus. Meilės reikaluose viskas bus gerai, jeigu neieškosite rizikingų nuotykių.

SVARSTYKLĖS. Bendromis jėgomis galite sėkmingai stiprinti šeiminius saitus. Gali būti, kad susidursite su nekasdieniškais dalykais savo kasdienybėje. Palanki diena pasibuvimui gamtoje.

SKORPIONAS. Domins viskas, kuo dabar gyvena, alsuoja aplinkiniai ir visuomenė. Jums bus svarbu pasidalinti savo mintimis su draugais, pažįstamais. Tikriausiai būsite kviečiami į svečius ar renginius.

ŠAULYS. Puiki diena pasidarbuoti ir papramogauti gamtoje. Taip pat tiktų kurti jaukią, stilingą aplinką namuose arba su šeima susiorganizuoti pikniką. Nežaiskite dvigubo žaidimo jausmų sferoje bei saugokite savo ir kitų sveikatą.

OŽIARAGIS. Tikriausiai sulauksite gerbėjų dėmesio arba ilgalaikė draugystė peraugs į romantiškesnį bendravimą. Per dieną išeikvosite daug jėgų, todėl vakaras gali nebebūti toks jaukus, kaip planuota. Venkite konfliktų, nuo pavojų saugokite vaikus.

VANDENIS. Galimas konfliktas tarp jūsų idealų ir realybės. Įsivaizduojamus dalykus priimsite už tikrovę. Gali kilti pagunda vartoti svaigalus, veltis į rizikingas avantiūras. Saugokitės pavojingų gyvių, žaibo, ugnies.

ŽUVYS. Tikriausiai mokėsite suderinti pareigas ir pramogas. Jūsų įvaizdis kažkam padarys įspūdį. Galite išplėsti savo pažinčių ratą, užsitikrinti jums svarbių žmonių palankumą. Atsargiai kelyje.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS