Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 10 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 10 D.)

  • 2

Astrologinė prognozė rugpjūčio 10-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Šiandien tiktų keliauti, rašyti publikacijas, spręsti galvosūkius, gilintis į filosofines tiesas. Bus įdomu bendrauti su nepažįstamais žmonėmis, užsieniečiais, naršyti po virtualią erdvę. Nežiopsokite kelyje.

JAUTIS. Nesusipratimų galima tikėtis per ne itin sąžiningus ar nekonkrečius asmenis. Asmeniniuose santykiuose tikėtina šiokia tokia sumaištis. Reikalinga savianalizė, kad susivoktumėte savo jausmų labirinte.

DVYNIAI. Šiandieną į paviršių gali iškilti tai, ką stengėtės nuslėpti. Arba kaip tik atsiras naujas dalykas, kurį pravartu nuslėpti nuo partnerio, šeimos narių. Subtiliau bendraukite, kad neįžeistumėte jautraus pašnekovo.

VĖŽYS. Gali būti, kad nerimo sukels artimų žmonių ar augintinių sveikatos sutrikimai. Arba jums patiems dėl savęs teks daug dėmesio skirt mitybai, higienai, sveikatos ir grožio klausimams.

LIŪTAS. Šiandien derėtų daugiau laiko skirti vaikams, mylimam žmogui. Palanku užsiimti kūryba, sportu. Viskas bus gerai, jei neiššvaistysite per daug pinigų ir nepavesite to draugo, pažįstamo, kuriam kažką žadėjote.

MERGELĖ. Jeigu per daug susiplanuosite, mažai nuveiksite. Juo labiau, kad šį rytą būsite išsiblaškę, tingūs. Galimi smulkūs nesusipratimai. Galbūt teks pasinervinti dėl artimo žmogaus problemos.

SVARSTYKLĖS. Patys nelabai žinosite, ko norite. O blaškydamiesi tai šen, tai ten, gerų rezultatų niekur nepasieksite. Vertėtų atidžiau saugoti savo, o juo labiau svetimą transporto priemonę.

SKORPIONAS. Kažkokie reikalai pareikalaus daug dėmesio ir kantrybės, o galbūt ir neplanuotų išlaidų. Apdairiai elkitės su savais ir svetimais pinigais, materialinėmis vertybėmis.

ŠAULYS. Šiandien jūsų nuotaikų kaita ir jausmingumas stebins aplinkinius, bet turbūt maloniai, nes išreikšite daug gerų emocijų. Visgi reikėtų vengti neapgalvotų poelgių bei skubotų pažadų.

OŽIARAGIS. Diena bus nelabai maloni. Galimas tam tikras idealų žlugimas. Reikėtų elgtis atsargiai, nes labai lengva bus susikompromituoti, suklysti. Pravartu daug ką tyloje apmąstyti, pamedituoti.

VANDENIS. Tai gali būti draugų diena. Arba tiesiog aplink jus šurmuliuos daugybė žmonių, vyks renginiai. Galbūt reikšitės kaip dalyviai ar organizatoriai. Pasistenkite, kad ir su savo vaikais būtumėte lyg geri draugai.

ŽUVYS. Šiandieną lengvai klysite, būsite nervingi, neatsargūs. O jeigu išvakarėse išgėrėte raminamųjų vaistų ar alkoholio, jausitės išties nekaip. Nedarykite skubotų išvadų, jei kažkas pasielgė ne taip, kaip jūs tikėjotės.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Bite

Labai gera diena buvo.

Anna

Sveiki, aš rekomenduoju apsilankyti populiariausioje pažinčių svetainėje su puikiu paieškos varikliu, kuriame randama seksualinė partnerė - www.lady4.fun Siųsti man laišką, aš visada ten prisijungę :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS