Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 10 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 10 D.)

  • 2

Astrologinė prognozė rugpjūčio 10-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Regis, vidiniame, o gal ir išoriniame jūsų pasaulyje bus daug chaoso, kuris gali aktyvuoti tamsius gaivalus ir išprovokuoti negatyvią raišką. Gali būti, kad jums parūps abejotina avantiūra, rizikingas sandėris, arba tai jau vyko, o dabar ryškėja pasekmės.

JAUTIS. Diena gana prieštaringa, tačiau galima tikėtis daugiau gero nei blogo. Regis, būsite linkę ginčytis arba labai nervintis išgirdę kitokią nuomonę, ironiją. Kita vertus, išgirsta informacija gali jus nuo kažko apsaugoti. Atsargiai kelyje.

DVYNIAI. Regis, prisiklausysite ar prisiskaitysite tiek gandų, sąmokslo teorijų, kad tai nekaip paveiks savijautą. Arba reputaciją, jeigu tyčine ar netyčine dezinformacija užsiimsite jūs patys. Atsargiai kelyje ir vandenyje.

VĖŽYS. Jeigu šiąnakt niekas grubiai nesutrikdys jūsų ramybės, tuomet visą dieną sugebėsite aktyviai bendrauti, atsakyti į rodomą dėmesį. Tiesa, jums galbūt nelabai norėsis priimti susitikimo ar dalyvavimo renginyje pasiūlymą.

LIŪTAS. Šiandien mintys suksis apie keliones ir galimas naujas perspektyvas, karjerą, darbą. Išgirsite įvairių naujienų. Pasistenkite bendrauti nuoširdžiai, lanksčiai, su gera valia bei nuotaika.

MERGELĖ. Nerimausite galvodami apie ateitį arba kelionę. Beje, numatyta kelionė gali susitrukdyti dėl neplanuoto įvykio, sveikatos problemos. Arba jau būnant kelionėje kils nemalonių staigmenų.

SVARSTYKLĖS. Nusimato verslo pasiūlymai arba bus reikalų susijusių su draudimu, nekilnojamuoju turtu, paskolomis, mokesčiais. Teks derinti interesus, tikslus su kitų žmonių. Tikėtinos išlaidos susijusios su kelione, pramoga, vaikais.

SKORPIONAS. Šiandien gali pritrūkti santarvės ir padaugėti konkurencijos. Labiau pasitikėkite savimi ir neskubėkite kaltinti bei kritikuoti kitų. Pasitelkite toleranciją bei kompromisų taktiką – ji pasiteisins.

ŠAULYS. Šiandien nelabai norėsis dirbti, nors tai neišvengiamai teks daryti. Jei ne darbe, tai namų ūkyje, sodyboje ar kt. O galbūt eisite į darbo interviu, konkursą ar pan. Tikėtinos ir sveikatos, grožio, augintinių aktualijos. Tai kainuos nervų.

OŽIARAGIS. Šiandien verčiau neveidmainiaukite, jeigu teks atsakyti į reiškiamus jausmus, komplimentus arba klausimus, susijusius su galimu nauju darbu, verslu. Kils pagunda įsigyti augintinį ar kažką gražaus sau, vaikams, savo aplinkai.

VANDENIS. Regis, šiandien būsite aršių ginčų, ekscesų provokatoriai. Arba taip stokosite kantrybės, kad atrodysite negebantys priimti net protingiausių argumentų.

ŽUVYS. Ši diena bus kupina kontaktų ir informacijos. Jūsų žinios, iškalba gali labai padėti šalia esantiems, jeigu jie susipainiojo informacijos sraute, nuostatose. Atsargiai kelyje.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Aha

jei tiki rinkimais- tikėk ir horoskopais

Anonimas

Ar galima tikėt horoskopais

SUSIJUSIOS NAUJIENOS