Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 14 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 14 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 14-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Regis, nenuobodžiausite, nes nusimato pakvietimai į svečius, susitikimai su draugais, simpatijomis. Galite gauti žinią apie buvusį ar esamą draugą. Jei norite ką nors aktyvaus nuveikti, pabendrauti, darykite tai šiandien.

JAUTIS. Viskas bus neblogai, jei galėsite pasirinkti, su kuo bendrauti, kur lankytis. Tuomet pakaks ir aktyvumo, ir smalsumo. Galite susitikti su asmeniu, su kuriuo jus sieja bendri prisiminimai, nuotykiai.

DVYNIAI. Diena prabėgs gana nekasdieniškai. Tikriausiai vyksite į svečius pas tuos žmones, su kuriais susitinkate gana retai. Galbūt išsispręs kažkokie nebaigti reikalai su nepažįstamais žmonėmis.

VĖŽYS. Dosnaus pasiūlymo galite tikėtis iš mažai pažįstamo asmens ar naujo gerbėjo. Arba būtent jums kils šaunių idėjų, kurios kažkam padarys didelį įspūdį. Visgi pasireikš polinkis hiperbolizuoti, pridėti prasmės kiekvienam įvykiui, reiškiniui.

LIŪTAS. Būsite emocionalūs, triukšmingi, linkę provokuoti. Jei pasistengsite, šiandien jums bus nesunku užglaistyti konfliktus, nesusipratimus, sužavėti patinkantį asmenį.

MERGELĖ. Šiandien būsite nusiteikę džiaugtis ramybe, menu, puoselėti svajones. Derėtų pasirūpinti savo kūno ir dvasios sveikata. Tačiau neužmirškite ir tų, kurie šalia jūsų. Jų poreikiai taip pat svarbūs.

SVARSTYKLĖS. Būsite kupini kūrybinės energijos. Palanku skirti romantiškus pasimatymus, susitikti su draugais. Šiandienės laimės ir meilės paieškos gali atnešti pastebimų rezultatų.

SKORPIONAS. Šiandien noriai bendrausite su artimais žmonėmis, klausysitės jų bėdų ir džiaugsmų, būsite dosnūs protingais patarimais. Jei nenorite, tai ir nederėtų savęs versti būti viešumoje.

ŠAULYS. Šiandien tikriausiai svečiuositės pas gimines arba jų sulauksite savo namuose. Išties palanku stiprinti saitus su artimais žmonėmis. Sužinota naujiena turbūt paskatins bendrauti ir su tais, kuriuos retai teprisimenate.

OŽIARAGIS. Jums labiausiai rūpės žemiški malonumai. Visai atsitiktinai gali nuskambėti neblogas verslo pasiūlymas arba užsimegzti romantiška intriga. Rūpestingiau elkitės su santaupomis, nuosavybe.

VANDENIS. Palanku lankytis pramoginiuose renginiuose, taikytis su mylimaisiais. Tik pramogaudami nepraraskite saiko - persivalgymas ir persigėrimas tikrai nepridės geros savijautos.

ŽUVYS. Ši diena atneš didesnį ramybės poreikį. Jūsų organizmas reikalaus poilsio. Pravartu laikytis sveikos dietos, valyti organizmą. Pagalvokite apie tai, ar nederėtų atsikratyti kai kurių žalingų įpročių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS