Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 14 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 14 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 14-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Aktualūs bus reklamos, ryšių, transporto, pervežimų, verslo sutarčių klausimai. Gali pasirodyti, kad turite užtarėjų, pagalbininkų. Regis, pasižymėsite komercine uosle.

JAUTIS. Šiandien ypatingai stenkitės išsaugoti savo finansinę pusiausvyrą, išlaikyti užsakovus, klientus, susitvarkyti nuosavybės dokumentus. Tai labai svarbu ir jums gali pavykti.

DVYNIAI. Galimas svarbus susitikimas, išvyka. Regis, gebėsite sukurti traukos lauką ir daryti įtaką aplinkiniams. Jeigu kažkam norite padaryti įspūdį, jums išties pavyks.

VĖŽYS. Rytinė inercija gali sutrukdyti laiku pradėti suplanuotas veiklas. Nepriekaištaukite sau, jeigu šioks toks tingumas išliks visą dieną. Kaupkite energiją, žinias, pamedituokite.

LIŪTAS. Ši diena bus nuotaikinga, ypač jei susitiksite su draugais, nevengsite įdomių pažinčių. Pabendravę su aplinkiniais, galite priartėti prie kai kurių problemų išsprendimo, nes galbūt kažkas suteiks jums reikiamą pagalbą.

MERGELĖ. Rytas bus kiek klaidinantis, tačiau viskas po truputį aiškės ir judės pirmyn. Palanku pristatyti veiklą, prisiimti dalykinius ir asmeninius įsipareigojimus. Galima tikėtis konkrečių susitarimų.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai šiandien realiai arba virtualiai teks bendrauti su žmonėmis iš toli arba aplinkiniams pasakoti kelionių įspūdžius, ateities planus. Gana palanki diena reikalams susijusiems su tarptautiniais ryšiais, švietimu.

SKORPIONAS. Dėl grožio, komforto, sveikatos ar augintinių būsite linkę palengvinti piniginę. Gali būti, kad imsitės asmeninio įvaizdžio keitimo. Galbūt kažkas kurstys slaptas aistras.

ŠAULYS. Tikėtina, kad vilčių suteiks su kelione, karjera arba partneryste susiję reikalai. Tikriausiai susitiksite su jus dominančiu asmeniu. Gali nustebinti išryškėję kitų žmonių motyvai ir tikslai. Galbūt teks aiškintis dėl neįvykdytų įsipareigojimų.

OŽIARAGIS. Ši diena turėtų būti darbinga, produktyvi. Vykdami į darbo pokalbį, interviu ar pan., nepamirškite reikiamo dokumento, užrašų, telefono, t.y. tų dalykų, kurių gali prireikti.

VANDENIS. Regis, jums teks prisiminti, kad vaikai turi poreikių, kuriais pats metas pasirūpinti. Gera diena vasaros pramogoms. Galite pasiekti neblogų rezultatų kūrybos, sporto sferoje.

ŽUVYS. Atsiras progų išsiaiškinti nesutarimus, galbūt net pavyks susigrąžinti tai, ką beveik buvote praradę. Regis, problema susijusi su nuosavybe, buitimi arba artimu žmogumi, turėtų spręstis gana neblogai.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS