Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 20 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 20 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė rugpjūčio 20-ajai, antradieniui.

AVINAS. Pasistenkite neišsibarstyti nereikalingiems kontaktams, kartu atminkite, kad santykiuose su kitais būtinas taktas, susivaldymas. Įsigykite norimą pirkinį, skanėstą, bet kontroliuokite išlaidas.

JAUTIS. Kils netikėtų rūpesčių, o jėgų ir noro viską tinkamai išspręsti gali pristigti. Gali išryškėti kažkokie povandeniniai rifai. Jei manėte, kad viską įvertinote, žinote kitų ketinimus, gali pasirodyti, jog apsirikote.

DVYNIAI. Toli gražu ne visi pažįstami bus jums palankūs. Savo ruožtu jūs pyksite, jei nesiseks paveikti aplinkybių ir kitų žmonių norima linkme. Nusiraminkite ir nesistenkite pakeisti upės srovės.

VĖŽYS. Šiandien būsite protingi, darbštūs, bet gana netolerantiški aplinkiniams. Tai ypač pasijus, jei kažkas kėsinsis į jūsų laisvę, mėgins primesti savo diktatą ar taisykles, pakeisti jus pagal savo norimą modelį.

LIŪTAS. Šiandien daug kas priklausys nuo to, kokią nuotaiką skleisite aplink save. Nepakankamas optimizmas, geranoriškumo trūkumas gali pabloginti mikroklimatą.

MERGELĖ. Tikriausiai susidursite su problemomis. Jos gali būti ir psichologinės, ir finansinės; ir jūsų, ir artimųjų. Neįsipareigokite labiau, nei leidžia jūsų galimybės ir reikalauja situacija. Nešvaistykite pinigų niekniekiams.

SVARSTYKLĖS. Pasielgsite labai protingai, jei leisite daugiau kalbėti antrajai pusei, kitiems pašnekovams. Galbūt jų mintys, pasiūlymai neatitiks jūsiškių, bet užtat leis juos geriau suprasti. Netinkamas metas piktuoju aiškintis santykius.

SKORPIONAS. Galite prisigalvoti visokio darbo arba tai padarys jūsų namiškiai. Jeigu jaučiatės nekaip, tai taps tikra rakštimi. Teikite pirmenybę ne ūkiniams reikalams, o savo bei artimųjų sveikatai, grožio profilaktikai, gyvūnų priežiūrai.

ŠAULYS. Jei esate kaip nors susijęs su pramogų verslu, bus kuo rūpintis ir nerimauti. Kitu atveju nerimausite dėl vaikų, kurie veršis pramogauti, rizikuoti, nepaisydami jūsų nepasitenkinimo.

OŽIARAGIS. Susikaupusi nervinė įtampa gali prasiveržti kažkaip destruktyviai. Būtų neprotinga užsispirti ir nesiskaityti su kitais arba demonstratyviai atsiriboti. Verčiau atvirai pripažinkite savo trūkumus.

VANDENIS. Jei per daug tikitės iš kitų, diena atneš nusivylimų. Lengva bus suklysti arba savo komentarais sukelti priešiškumą. Bendraukite lengvai, šiltai, be pretenzijų ir senų žaizdų aitrinimo.

ŽUVYS. Rengdami sutartis, tvarkydami finansinius reikalus bei dokumentus laikykitės taisyklių bei terminų. Pravartu pasitarti su žinovais, jei ketinate investuoti ar ką nors brangaus pirkti, parduoti.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Skaitytojas

Ką jūs čia išgamos, klaidatykiai žurnaliūgos talpinate angelo atvaizdą virš savo marazminių horo skopų. Tie jūsų skiedalai ir stabmeldystė nieko bendro su angelu(ais) neturi....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS