Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 25 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 25 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė rugpjūčio 25-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Būsite smalsūs, nusiteikę bendrauti, norėsis paviešėti pas gimines, draugus. Šią dieną iš tiesų skirkite ne sunkiems darbams ir keblioms problemoms, o nedidelėms pramogoms, savišvietai, maloniems susitikimams.

JAUTIS. Ši diena turėtų būti puiki. Vis dar rusens kūrybinė ugnelė, žaižaruos romantiškų jausmų ugnys. Ne vienas pasijus atradėju ar išradėju. Nusimato romantiškas meilės nuotykis.

DVYNIAI. Tikriausiai šauniai leisite laiką su tais, kurie pageidaus jūsų draugijos. Nevenkite įsipareigojimų, jei manote, kad esate tam pribrendę. Artimas žmogus suteiks reikiamos informacijos.

VĖŽYS. Šiandien jus labai domins gyvenimo užkulisiai, ezoterinė informacija, nepaaiškinami reiškiniai, sapnai. Puikiai veiks intuicija. Gali išaiškėti kai kurios paslaptys. Turbūt pavyks įgyvendinti slaptą sumanymą.

LIŪTAS. Jokiais rimtais darbais neužsiimkite. Šiandien pravartu kur nors išvykti prasiblaškyti. Tiktų pramogauti, bendrauti su mylimais žmonėmis, bičiuliais. Galite susitikti seną draugą ar simpatiją.

MERGELĖ. Nebūkite įsitempę ir nesinervinkite dėl niekų. Galimas naudingas pokalbis, susitikimas, nors iš pradžių nemanysite, kad jis gali taip pakrypti. Pasitelkę įkvėpimą, galite realizuoti svarbų sumanymą.

SVARSTYKLĖS. Šiandieną rasite kuo pasidžiaugti. Jus vilios kelionės ir nesuvoktos tiesos. Filosofuokite, skaitykite, kurkite. Tegul nuo rutinos atitrūksta jūsų protas bei dvasia.

SKORPIONAS. Pasižymėsite nepaprasta įžvalga, intuicija. Galbūt ne viskas, ką išsiaiškinsite, džiugins, tačiau nesigailėsite, atvėrę sau ar kažkam akis. Gali prasiveržti meilės prisipažinimai.

ŠAULYS. Situacija bus nebloga, jei neprovokuosite pavydo. Kažkas iš jus mylinčių žmonių gali padėti rasti teisingą kryptį ar sprendimą. Arba tai padarysite jūs kitų labui. Tik pernelyg nesikiškite į svetimus reikalus.

OŽIARAGIS. Jei nepatingėsite imtis suplanuotos veiklos, pamatysite, kad viskas sekasi gana sklandžiai. Tikriausiai sieksite komforto, jaukumo, skirsite didelį dėmesį aplinkos ir kūno švarai, higienai, grožiui.

VANDENIS. Turėtų atsistatyti nutrūkę ryšiai, atsirasti supratimas, pasitikėjimas. Leiskite sau gražiau, ryškiau atrodyti. Nusiteikite romantiškam pasimatymui arba šiaip maloniai pramogai – šiandien tai nenuviltų.

ŽUVYS. Šiandien nepersistenkite ir nedarykite to, kas ne jūsų jėgoms. Tiesiog būkite savimi, pasikliaukite intuicija. Daugiau dėmesio skirkite mylimam žmogui, vaikams, šeimai. Nusimato išlaidos.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...,horoskopas labai PUIKUS...,bet...,

atsikeliau VANGUS...,po MANKSTOS ir KAVOS truputi ISIJUDINAU..,diena PUIKI...,dabar eisiu truputi paFIZKULTURUOTI...,MALONAUS SVENTADIENIO VISIEMS...,pasiDZIAUKITE RUDENEJANCIA VASARA....,nes JI greit PALIKS MUS... TASKAS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS