Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 3 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 3 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 3-iajai, pirmadieniui.

AVINAS. Draugai, pažįstami ar klientai turbūt neduos jums ramybės savo prašymais, pastebėjimais. Jeigu visą laisvą laiką skirsite jiems, sulauksite šeimos narių nepasitenkinimo.

JAUTIS. Viskas judės įprasta vaga, jeigu planingai tęsiate savo darbus. Tačiau diena bus ne tokia sėkminga, jei nevaldysite emocijų, ginčysitės su aplinkiniais. Dalykiškumas ir santūrumas padėtų išvengti daugelio problemų.

DVYNIAI. Būsite aktyvūs ir sumanūs. Kalbos daugiausiai suksis apie mokslą, kelionių įspūdžius, toli vykstančius įvykius, tolimus planus. Galbūt susitiksite su žmogumi, kuris kažkur keliavo ir turi ką papasakoti.

VĖŽYS. Tikriausiai šiandien būsite labai įžvalgūs. Tačiau tai nereiškia, kad pavyks įveikti kliūtis, trukdančias geriau suprasti vieniems kitus, užjausti bei mylėti. Tam gali trukdyti pavydas, tolerancijos stygius.

LIŪTAS. Regis, iš aplinkinių reikalausite daugiau, nei jie pajėgūs ir pasirengę jums duoti. Gali tekti grįžti prie neišspręstos problemos. Kai susiduria skirtingi interesai, reikia ieškoti kompromiso. Geriau neužsispirkite, nebūkite kategoriški.

MERGELĖ. Ryžtingai kibsite į darbus, kuriuos norom nenorom reikia atlikti. Jūsų dėmesio reikalaus ir artimi žmonės, draugai. Stengdamiesi nepriekaištingai elgtis, visiems būti paslaugūs, galite kiek nuskriausti save.

SVARSTYKLĖS. Šiandieną daugiau dėmesio skirkite mylimiems žmonėms, vaikams. Atvirai išsakykite savo nuogąstavimus, pasiūlymus ir paskatinkite atsiverti. Tik venkite kritikuoti ir pamokslauti. Draugiškai ieškokite protingų išeičių.

SKORPIONAS. Šiandien norėsis ramybės, jaukumo, buvimo su šeima arba gamtoje. Tačiau nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Jeigu nesulauksite pakankamo palaikymo iš kitų, galite pradėti kaltinti aplinkinius, reikšti pretenzijas.

ŠAULYS. Regis, bus reikalų, kurių negalima atidėlioti. Suksitės kaip vijurkai. Turbūt neišvengsite nelengvų pokalbių. Net jei atrodys, kad nesiseka kitiems įtikti, vis tiek būkite geranoriški, taktiški. Vėliau tai pasiteisins.

OŽIARAGIS. Vykdomam projektui arba vaikų poreikiams išleisite pinigėlių. Gali kainuoti ir vaikų padaryta žala. Vienokių ar kitokių rūpesčių gali sukelti ir partneriai, konkurentai, oponentai.

VANDENIS. Jums įtampos gali sukelti artimo žmogaus pretenzijos, nepasitenkinimas arba jo problemos. Regis, elgsitės gana ekscentriškai, neprognozuojamai ir tuo stebinsite aplinkinius. Lengvai gali nutrūkti svarbus ryšys.

ŽUVYS. Tikriausiai nematomos kliūtys trukdys įgyvendinti numatytus tikslus. Praktiniai reikalai klostysis nelabai sklandžiai. Tačiau sustiprės intuicija, vaizduotė, ir tai pravers kūrybinėje, socialinėje veikloje.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS