Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 6 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 6 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė rugpjūčio 6-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Gali pasitaikyti proga nelegaliai pasipelnyti arba naudingiau pakreipti kai kuriuos reikalus. Kūrybiškumo, nestandartinio mąstymo jums išties nestigs. Saugokite turtą nuo vagių.

JAUTIS. Šiandien teks būti aktyviems, visuomeniškiems. Būtinai reikės su kažkuo susitikti, pasikalbėti, sudalyvauti. Santykiai su aplinkiniais bus geri, tik nereikalaukite iš jų daugiau nei jie gali pasiūlyti.

DVYNIAI. Ypatingai svarbūs bus ateities, karjeros klausimai. Jums gali pavykti sublizgėti kai kuriais privalumais. Tik nedemonstruokite perdėtų ambicijų. Mokėkite dalintis nauda.

VĖŽYS. Domėsitės abstrakčiais bei susijusiais su tolimomis šalimis dalykais, įžvelgsite ateities perspektyvas. Geras metas protiniam darbui, įvairiems projektams planuoti.

LIŪTAS. Jeigu yra žmonių, kurie jus blogai veikia, erzina, išnaudoja, pagalvokite, ar neverta mažiau su jais bendrauti. Gali būti, kad atsiras nebloga išeitis, kaip išspręsti kai kurias finansines problemas.

MERGELĖ. Šiandien galite pasijusti ypač svarbūs, reikalingi savo partneriui, artimam žmogui. Gali būti, kad kils rožinių iliuzijų susijusių su meile, partneryste, santuoka. Kita vertus, aktuali bus ir slapta konkurencinė kova.

SVARSTYKLĖS. Galima naujiena susijusi su sveikata, darbu arba bendradarbiu. Rimtai apsvarstykite bet kokį pasiūlymą. Norėsis elegantiškai atrodyti. Galbūt įsigysite dailų drabužį, gražiau susitvarkysite aplinką.

SKORPIONAS. Šiandien jums seksis bendrauti su draugais, pažįstamais, aptarinėti rūpimas temas. Gali atsirasti naujų gerbėjų. Tikėtina ir kūrybinė sėkmė. Galbūt kažkuo nudžiugins vaikai.

ŠAULYS. Svarbu gerai sutarti su aplinkiniais. Nuo to, kokie bus jūsų santykiai su kitais žmonėmis, priklausys asmeninio gyvenimo ir darbo perspektyvos. Laisvą laiką skirkite šeimai.

OŽIARAGIS. Šiandien nestokosite optimizmo ir aktyvumo. Galite daug nuveikti, pasinaudodami gauta informacija. Padaugės bendravimo su artimos aplinkos žmonėmis, o galbūt ir su žiniasklaida.

VANDENIS. Būkite racionalūs ir tikslūs. Tai, ką galite padaryti šiandien, neatidėkite ateičiai. Regis, sustiprės jūsų materialinės pozicijos arba papilnės piniginė. Gerai pasijusite, jeigu atliksite su turtu susijusius reikalus.

ŽUVYS. Harmoningi santykiai šeimoje ir su kaimynais padės išlaikyti gerą nuotaiką net tuomet, jeigu kas nors nepavyks. Turėsite progą išsakyti protingas mintis, atskleisti gabumus, o tai jau nemažai.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Rt

Neužimkite vietos su durnais pliurpalais

SUSIJUSIOS NAUJIENOS