Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 7 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 7 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 7-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Gali būti, kad stabilizuosis santykiai su kai kuriais žmonėmis. Jei to norite, ramiai bendraukite ir stenkitės viską vertinti kuo objektyviau. Iš užsienio galite sulaukti svečio arba svarbios žinios. Saugokitės ugnies, avarijų.

JAUTIS. Augs noras vilioti patinkantį asmenį, sublizgėti kai kurių pažįstamų, draugų akyse. Būsite linkę ne pagal išgales išlaidauti, tenkinti savo ir kitų įnorius. Malonius jausmus gali pakeisti pyktis, jei pasirodys, kad jumis tik naudojasi. Saugokitės traumų.

DVYNIAI. Šiandien noriai bendrausite ir tai padės gaivinti ryšius, pažintis. Nevenkite kompanijos, tačiau pirmenybę teikite savo gyvenimo draugui, antrajai pusei. Nežiopsokite kelyje. Ilgas, varginamas važiavimas saugumo nežada.

VĖŽYS. Tikriausiai jums parūps sveikatos, įvaizdžio, augintinių priežiūros patarimai. Vakaras gali būti romantiškas, jeigu jį praleisite su patinkančiu asmeniu. Visgi tai gali pakenkti draugystės ryšiui, išprovokuoti pavydo sceną.

LIŪTAS. Jums norėsis ramiai, maloniai leisti laisvalaikį, įsigyti gražių daiktų ar suvenyrų. Turbūt taip ir bus, jei nesusigundysite abejotinais dalykais. Antraip kažkas gali jus įvelti į rizikingą avantiūrą ar provokaciją.

MERGELĖ. Jeigu turite realius savaitgalio planus, su malonumu stengsitės juos įgyvendinti. Net ir nedideles problemas patartina spręsti pasitarus su partneriu, artimaisiais. Atsargiai kelyje bei su technika.

SVARSTYKLĖS. Domins ekskursijos, trumpos išvykos. Gali suintensyvėti kontaktai su giminaičiais. Galbūt gausite iš jus dominančio žmogaus laišką, pasiūlymą. Saugokite nuo pavojų vaikus.

SKORPIONAS. Seksis prekiauti ir apsipirkti, gauti ar teikti paslaugas. Su dominančiu asmeniu pavyks pasitarti, išsiaiškinti santykius, gal net patirti romantikos. Tai išties būtų prasminga. Tik neprovokuokite pavydo, venkite supriešinančių temų. Saugokitės ugnies.

ŠAULYS. Jūsų nuotaikos ir emocijos bus labai nepastovios. Jei nesate išvykę, galite noriai tvarkyti ūkinius, buitinius reikalus, kurti gražią aplinką namuose ar sodyboje. Pasisaugokite traumų, avarijų.

OŽIARAGIS. Jusite, kad savo svajonių, slaptų vilčių kitiems kol kas nenorite atskleisti. Galbūt imsitės kūrybinių sumanymų. Regis, aplinkiniams jūs atrodysite abejingi viskam, kas jūsų asmeniškai neliečia. Jums išties reikia atsiriboti, pailsėti. Saugokite vaikus.

VANDENIS. Kažkoks renginys ar interesas sukels energijos antplūdį. Tai gali būti susiję su sportu, kolektyviniu sambūriu ar draugų sumanytomis staigmenomis. Regis, dėl to galima šeiminė scena namuose. Saugokitės ugnies, agresijos, traumų.

ŽUVYS. Būsite nusiteikę diskutuoti apie globalines problemas, keliones ir pan. Galimas romantiškas pasimatymas arba nekasdieniška pramoga, pavykęs sceninis pasirodymas. Venkite rizikos kelyje.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS