Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 7 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 7 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 7-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Jausitės gerai, jeigu jus sups rami aplinka, o jūs galėsite būti pasyvūs ir plaukti pasroviui. Pasistenkite atsiriboti nuo rūpesčių, atsisakyti nereikalingo bendravimo.

JAUTIS. Aktyvesnės veiklos neatidėkite popietei, nes rytas žada daugiau energijos. Pavakariais jos sumažės ir galbūt pablogės savijauta, norėsis atsiriboti nuo kitų. Jeigu įmanoma, nederėtų savęs versti būti viešumoje.

DVYNIAI. Palanki diena spręsti rimtus klausimus. Turėsite galimybę pasireikšti, pademonstruoti savo organizacinius sugebėjimus, kompetenciją. Būsite neblogai įvertinti, net jei pagalius į ratus kaišios konkurentai.

VĖŽYS. Dirbkite, kaupkite reikalingą informaciją, stenkitės ir viskas seksis. Nuoširdūs pokalbiai padės sušvelninti situaciją, jeigu dėl kokios nors priežasties ji buvo įtempta ir jums nenaudinga.

LIŪTAS. Pirmoje dienos pusėje neišvengsite išlaidų. Galbūt mokėsite įmokas, palūkanas, alimentus ar kt. Galite kreiptis dėl finansinės paramos. Popiet mintys jau nutols nuo kasdienybės. Galbūt leisitės į kelią kurorto link ar pan.

MERGELĖ. Jums gali parūpti su buitimi, remontu susiję reikalai. Gali būti, kad turėsite nemažų išlaidų. Galbūt jas sukels sugadintas daiktas, prarastas dokumentas ar kt. Tačiau turėsite su kuo pasidalinti savo problemomis.

SVARSTYKLĖS. Pasistenkite išsiaiškinti dalykus, kurie jums yra svarbūs, bet nelabai aiškūs. Juo daugiau konkretumo, juo didesnė tikimybė, kad pokalbiai, susitarimai išeis į naudą.

SKORPIONAS. Tikriausiai jums pagaliau pavyks sutvarkyti svarbų reikalą, susijusį su pinigais, nuosavybe, verslu. Galite susitarti dėl kredito, nuostolių atlyginimo ar pan. Nusimato pažintys, iš kurių viena gali būti romantiška arba perspektyvi.

ŠAULYS. Šiandien būsite reiklūs sau ir kitiems. Būtų geriau, kad girdėtumėte ne tik save. Vien ambicijomis toli nenuvažiuosite. Pasistenkite nesipykti su artimaisiais.

OŽIARAGIS. Šiandien nuo pat ryto skubėsite atlikti aibę reikalų. Pavakariais jau turėtumėte mintimis ir praktiškai persijungti į šeimos aktualijas bei savaitgalio planus.

VANDENIS. Būsite vertingi, nepakartojami, tačiau ne visi iš karto tai įvertins. Finansinė padėtis ne pati geriausia. Pasistenkite neleisti pinigų visokiems menkniekiams, nes jų gali prireikti svarbiam pirkiniui arba būtinam reikalui.

ŽUVYS. Kūrybinga, aktyvi diena. Galite imtis kažko naujo. Yra tikimybė, kad iš vietos pajudės kai kurie aktualūs reikalai. Galite naudingai ir įdomiai praleisti laiką, tik mažiau blaškykitės.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS