Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 11 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 11 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 11-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Kai kurie šiandieniai susitikimai, gauti pasiūlymai bus įdomūs, nekasdieniški. Regis, bus progų iš aplinkinių pasisemti įkvėpimo. Tačiau galimos ir pernelyg optimistinės viltys.

JAUTIS. Netingėkite rimčiau pasidarbuoti, juo labiau kad su viskuo lengvai susidorosite. Bandykite įrodinėti savo projektų, darbų vertę, tikslus, perspektyvas. Regis, būsite išgirsti, o tai jau žingsnelis į pergalę.

DVYNIAI. Šiandien mąstysite plačiau, objektyviau, todėl seksis daryti gerą įspūdį pašnekovams ir klausytojams. Gana palankus metas reikalams, susijusiems su teisėtvarka, tarptautiniais ryšiais, švietimu.

VĖŽYS. Galite išleisti daug pinigų, todėl mėginkite iš anksto susidaryti pajamų ir išlaidų planą. Galbūt kils minčių, susijusių su naujomis investicijomis, veiklos permainomis.

LIŪTAS. Diena pralėks besirūpinant „degančiais” darbais, vaikais. Jeigu nenorite, kad pasikeistų ankstesnis partnerystės, meilės santykių pobūdis, verčiau nepradėkite dviprasmiško žaidimo.

MERGELĖ. Diena bus gana atsakinga. Nusimato naujos pažintys, darbai ir augančios galimybės. Jeigu užplūs protingos mintys, jų nepaleiskite pavėjui. Kaupkite informaciją, išnagrinėkite aktualius klausimus iš visų pusių.

SVARSTYKLĖS. Iš esmės ši diena gera. Seksis daryti įspūdį dominantiems asmenims, bendrauti su augančia karta, demonstruoti pedagoginius sugebėjimus. Galimas ir kūrybinis polėkis.

SKORPIONAS. Tikriausiai labai rūpinsitės tvarka bei jaukumu darbo ir namų aplinkoje. Gali kilti noras įsigyti naujų interjero detalių, modernios technikos ar pan. Nedarykite to skubotai.

ŠAULYS. Nebloga, produktyvi diena. Jausitės sumanūs, išradingi, atrodys, kad tuoj išpildysite ne vieną savo norą. Turbūt taip ir bus, jei neprisigalvosite ko nors nerealaus. Gana gerai seksis tiems, kurie susiję su informacija, transportu, reklama.

OŽIARAGIS. Šiandieną vienaip ar kitaip spręsis materialinio pobūdžio problemos. Turbūt teks rūpintis naujais pajamų šaltiniais ar skolų susigrąžinimu, nuomos, indėlių, pelno klausimais, derėtis, prekiauti.

VANDENIS. Šiandien neleiskite jausmams ir emocijoms užgožti sveiko proto, tuomet galėsite tikėtis puikių rezultatų. Gerų vilčių suteiks nepažįstamo ar įtakingo asmens dėmesys.

ŽUVYS. Tikriausiai būsite labai užsiėmę, tik nebūtinai tuo, kuo reikėtų. Jeigu pernelyg stengsitės manipuliuoti informacija bei žmonių nuomonėmis, tai gali sukelti problemų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS