Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 12 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 12 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 12-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Ši diena tarsi padovanos gilesnį filosofinį požiūrį, daugiau išminties. Jeigu reikia parengti kokį straipsnį, planą, viešą kalbą, veikiausiai puikiai padirbėsite ir būsite įvertinti.

JAUTIS. Nusimato gana intensyvus bendravimas su žmonėmis, turinčiais kitokią nuomonę nei jūs. Nors tai kels įtampą, visgi gali jus vidiniai praturtinti, praplėsti suvokimą.

DVYNIAI. Tikriausiai kils ūpas ar poreikis labiau rūpintis sveikatos ir grožio profilaktika, keisti įvaizdį, peržiūrėti garderobą ir jį atnaujinti ir pan. Daugiau dėmesio skirkite savo partneriui, jo interesams, kad nesijaustų tarsi nematomas.

VĖŽYS. Jums neabejotinai pavyks laimėti patinkančio asmens dėmesį, jei nors truputį pasistengsite, parodysite iniciatyvą. Visgi įdienojus vis daugiau galvosite apie artėjančią darbo savaitę, įvairias pareigas nei apie kokias nors linksmybes.

LIŪTAS. Gana šauni diena. Pasijusite vertinami, mylimi. Arba tiesiog to taip trokšite, kad leisitės į nuotykius, flirtus. Nesileiskite išnaudojami finansiškai ir kitaip. Raskite laiko turiningam poilsiui.

MERGELĖ. Tegul jūsų šeima, artimieji šiandien pasidžiaugia jūsų geranorišku dėmesiu. Pabendraukite, padėkite, tačiau nesileiskite įtraukiami į abejotinus reikalus ir santykius. Venkite aklai pasitikėti.

SVARSTYKLĖS. Džiaugsitės ramybe, geru maistu. Mielai kur nors miške grybausite arba kursite jaukumą savo aplinkoje. Galbūt ir kitiems kažkuo padėsite, paremsite, įteiksite dovanų, arba patys patirsite kitų dosnumą.

SKORPIONAS. Jums įprastoje aplinkoje šiandien sugebėsite atsiskleisti. Tikėtina, kad jums pavyks pasipelnyti arba kažkas suteiks naudingą paslaugą, paramą. Pildykite savo pažadus, duotus vaikams, draugams.

ŠAULYS. Kai kurie iš jūsų šiandien daug laiko skirs psichinėms praktikoms, jogai, meditacijoms. O galbūt kils noras globoti, lepinti kitus, teikti paramą, labdarą. Galimas kūrybinis įkvėpimas.

OŽIARAGIS. Tikriausiai susitiksite su senu pažįstamu, pasisemsite puikių patarimų. Bendraukite, draugaukite, tik pernelyg neatviraukite. Gali atsirasti reikalų, kuriuos derėtų tvarkyti nesiafišuojant. Saugokite savo ir kitų paslaptis.

VANDENIS. Veikiausiai mintys apie darbą, karjerą ir politiką neleis jums atsipalaiduoti. Apie tai daug kalbėsite su artimais žmonėmis, tikėdamiesi jų pritarimo ar patarimų.

ŽUVYS. Regis, savo postringavimais, filosofavimais pritrauksite prie savęs būrelį bendraminčių. Neaišku, kurie labiau manipuliuos – ar jūs kitais, ar jie jumis. Verčiau siekite objektyvumo, nes melo kojos yra trumpos.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS