Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 15 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 15 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 15-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Šiandien padaugės darbų bei noro jų imtis. Galbūt netikėtai gausite atsakymus į tai, kas atrodė neišsprendžiama. Energingiau suktis skatins ir auganti konkurencija.

JAUTIS. Ši diena tinkama teisinei ir organizacinei veiklai, moksliniams darbams. Pajusite savyje daugiau ryžto, optimizmo, kils originalių sumanymų. Pradėsite kurti ateities planus, svajosite apie pasiekimus ir meilę.

DVYNIAI. Šiandien galite daug nuveikti, ypač srityse, susijusiose su technika, draudimu, bankininkyste. Aktyvūs bus ne tik verslininkai, bet ir politikai. Dėl tam tikrų interesų bus grumiamasi visomis priemonėmis.

VĖŽYS. Šiandien ypač svarbu bus pabendrauti su žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų karjera, autoritetas. Pravartu tartis dėl dalyvavimo konkurse, bendradarbiavimo, tarpininkavimo, derinti nuomones, interesus, finansinius išteklius.

LIŪTAS. Tai gali būti didelių darbų diena. Tikėtini susitikimai su svarbiais asmenimis, įžymybėmis. Nekreipkite dėmesio į nedraugiškas replikas, drąsiai argumentuokite ir ginkite savo poziciją. Jūsų atkaklumas ir iškalba leis įveikti kai kurias kliūtis.

MERGELĖ. Šiandieną jums turėtų pavykti susitarti dėl svarbių dalykų. Gali padėti įtakingas gerbėjas. Nusimato reformos. Galite sužinoti šį tą nauja apie savo vaikus ar mylimą asmenį.

SVARSTYKLĖS. Gali būti, kad jums teks labiau susirūpinti savo šeimos gyvenimo sąlygomis arba fizine savo būkle. Jums gali pavykti įkalbėti artimuosius prisidėti prie jūsų sumanymų.

SKORPIONAS. Šiandien gali tekti aiškintis atsakomybės, pareigų klausimus, sudaryti sutartis, tvarkyti su ryšiais, transportu, informacija, reklama, įvairiais raštais susijusius reikalus. Pažįstami asmenys neatsisakys jūsų paremti, jei prireiks jų palaikymo.

ŠAULYS. Regis, daug laiko sugaišite tvarkydami verslo bei nuosavybės reikalus. Tikėtinas pelningas sandoris, geras pirkinys. Galbūt pirksite ar remontuosite kompiuterinę techniką.

OŽIARAGIS. Pasiduosite vidiniam troškimui ir pajusite, kad pasisėmėte daug pozityvios energijos. Kai kuriems iš jūsų atsiras galimybių pradėti norimą startą ar pasiekti didesnę pažangą.

VANDENIS. Šiandien galite sužibėti originalumu, kūrybine išmone. Išnaudokite įkvėpimą. Be to, pravartu įsiklausyti į savo vidinį balsą. Neslėpkite savo meilės bei simpatijų nuo tų, kurie to verti.

ŽUVYS. Ramybės neduos neišspręsti klausimai. Neoficialūs pokalbiai gali pakurstyti jūsų smalsumą. Galite tikėtis bendraminčių paramos ar pasiūlymų. Svarbu atskirti gerus pasiūlymus nuo aferų ir avantiūrų.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS