Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 15 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 15 D.)

  • 0

Avinas

Diena iš Avino pareikalaus tokių savybių, kaip tikslumas ir santūrumas. Jokių spėlionių, tuo labiau fantazijų – tiek situacija, tiek aplinkiniai iš Avino pareikalaus tik faktų. Niekas šiandien nesugeba išvesti iš kantrybės aplinkinių labiau kaip Avino žodžiai: „man atrodo“ ir „manau“. Jei Avinas nori būti pastebėtas ir įvertintas, šiandien jis turėtų savo mintis išsakyti statistikos, grafikų ir skaičių kalba.

Jautis

Jautis bus neabejingas tiksliems skaičiams ir faktams! Nesvarbu, ar tai būtų studijos, sudėtingi skaičiavimai, ar sutarčių sąlygos, parašytos smulkiu šriftu, Jautis galės viską išsiaiškinti ir padaryti tinkamas išvadas. Tačiau horoskopo žvaigždės perspėja: jeigu Jautis šiandien neras verto savo dėmesingumo pritaikymo, jis rizikuoja iššvaistyti jį smulkmenoms. Juk skaičiuoti galima ir varnas už lango, bet kam? Gaišinti tam produktyvią dieną būtų tiesiog užgaulu.

Dvyniai

Dvyniai netrokš pirmųjų vaidmenų, tačiau antruose jiems puikiai seksis pasirodyti! Dvyniams ypač sekasi veikti komandoje arba tiksliai vykdyti kažkieno nurodymus. Vienintelė sąlyga – šiandien Dvyniai turi aiškiai suprasti visą proceso logiką: kas ką daro ir už kurią darbo sritį atsakingas. Tyliojo ir abejingo atlikėjo vaidmuo – ne jiems!

Vėžys

Vėžiui puiki diena naudingai pažinčiai užmegzti. Jo bendravimo įgūdžiai ir kūrybiškumas yra viršūnėje, jis kupinas įdomių idėjų ir galės jas paaiškinti bet kam. Horoskopo žvaigždės teigia, kad Vėžys gali turėti galimybę užmegzti dalykinį kontaktą bet kurioje, net ir neoficialiausioje aplinkoje. Koridoriuje, gatvėje, vakarėlyje – visur Vėžys šiandien gali sutikti žmogų, su kuo pažintis turės įtakos tolimesnei karjerai. Gal net likimui.

Liūtas

Horoskopo žvaigždės primygtinai pataria Liūtui pradėti plėtoti kokį nors ambicingą projektą. Nesidrovėkite, tikriausiai tokį turite rezerve! Nesvarbu, ar kalbama apie Liūto karjeros planus, ar asmeninio gyvenimo sutvarkymą, šiandien tinkama diena šias mintis perkelti iš fantazijų kategorijos prie prioritetų. Svarbiausia, apgalvokite visas detales. Tai darydamas šiandien, Liūtas žengs pirmąjį žingsnį savo drąsiausių svajonių link!

Mergelė

Mergelė turi šansą gauti informacijos, kuri padės jai judėti pirmyn! Ji gali netyčia išgirsti tai, kas nebuvo skirta jos ausims, arba padaryti teisingą išvadą, remdamasi gandais ir kita padrika informacija. Svarbiausia, kad dėl aplinkybių sutapimo ar savo analitinių sugebėjimų Mergelė šiandien gali gauti į savo rankas raktą, atveriantį duris į naujus laimėjimus ir sėkmę.

Svarstyklės

Svarstyklėms derėtų pagalvoti, ką tiksliai pastaruoju metu darė ne taip, kur suklydo. Diena suteikia ne tik savikritikos, bet ir gebėjimo pažvelgti į save iš šalies, nešališkai įvertinti savo veiksmus. Galbūt kai kuriais atvejais Svarstyklės paskubėjo, išklydo iš kelio ar tiesiog nepadarė darbo iki galo? Norint tai suprasti šiandien, reikia žengti pirmąjį žingsnį siekiant ilgainiui ištaisyti padėtį.

Skorpionas

Kai kuriais klausimais Skorpionui gali tekti rinktis ir jam nebus lengva apsispręsti. Kaip pasielgti, jei abu variantai turi savo akivaizdžių minusų ir pliusų? Horoskopo žvaigždės Skorpionui nepataria skubėti. Net jei situacija stumia jį iš nugarą, šiandien Skorpionas neturėtų jai paklusti. Tegul sprendimas tinkamai subręsta, susiguli. Galbūt yra galimybė rasti kompromisą? Gal, kol skorpionas galvoja, atsiras ir trečias variantas?

Šaulys

Kad ir koks patyręs Šaulys, susiklosčiusi situacija gali kuriam laikui grąžinti jį į mokinio vaidmenį. Galbūt jam reikės pasitarti su kuo nors labiau patyrusiu, arba vyresnybė Šaulį pradės kontroliuoti asmeniškai. Gal Šaulys darbui reikalingos informacijos pasisems iš kažkieno pokalbio. Šiaip ar taip, šiandien jis turėtų įsiklausyti į kitų patarimus ir prisiminti: jei nori, kad tau pasisektų, mokytis niekada nevėlu.

Ožiaragis

Horoskopo žvaigždės kviečia Ožiaragį pagalvoti apie perspektyvas. Plaukti pasroviui be suvokimo ne ta strategija, kuri sugeba pakelti į pačias aukštumas. Galbūt Ožiaragio gyvenimas įstrigo ir nepalieka laiko tobulėjimui, tačiau šiandien gera diena blaiviai įvertinti savo potencialą. Galbūt Ožiaragis pastebės, kad jis jau pasiekė lubas, o jos yra labai žemos. Tokiu atveju jis turėtų pagalvoti, kaip radikaliai pagerinti situaciją.

Vandenis

Vandenis jokių būdu neturėtų maišyti asmeninių santykių ir darbo, nors situacija jį ves būtent ten. Galbūt vienas iš Vandenio pažįstamų paprašys jo padėti įgyti profesinių įgūdžių, o gal net bandys įtraukti Vandenį į kokią nors veiklą pasinaudodamas jo tarnybine padėtimi. Horoskopo žvaigždės sako, kad šiandien to daryti nereikėtų, antraip Vandenis gailėsis. Geriausiu atveju tai pakenks darbui ar draugystei, blogiausiu – ir darbui, ir draugystei.

Žuvys

Žuvims ne kartą per dieną teks prisiminti posakį: „Kiek žmonių, tiek nuomonių.“ Dėl pačių nereikšmingiausių ir paprasčiausių klausimų dažnai gali kilti nesutarimų ir net įvykti susikirtimų su aplinkiniais. Nenuostabu, kad viršininkų nuomonė šiandien vargu ar sutaps su Žuvų nuomone, o tai gali jas slėgti. Tačiau čia horoskopo žvaigždės pataria Žuvims užleisti savo pozicijas be kovos – juk sakoma, vyresnybė bent jau šiandien žino geriau.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS