Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 15 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 15 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 15-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Šiandien lengviau rasite bendrą kalbą su aplinkiniais, o jie pastebės jūsų sugebėjimus. Visgi galimas netikėtumas, dėl kurio pasijusite šiek tiek nejaukiai. Labiau tikėkite jausmais, meile, nebijokite to išreikšti.

JAUTIS. Šiandieną saugokitės užmaskuotos klastos ir neįsipainiokite į abejotiną veiklą. Klausykitės intuicijos balso ir diena bus sėkmingesnė. Pasirūpinkite sveikata, higiena, išvaizda.

DVYNIAI. Turėtų neblogai sektis visuomeniniuose reikaluose, kūrybiniuose konkursuose. Kažką laimėti arba pasireikšti jums tikriausiai padės gerbėjai, draugai.

VĖŽYS. Pavojinga pervertinti savo jėgas. Brangiai sumokėtumėte už skubotus veiksmus. Nusimato vieši renginiai. Galite sutikti asmenį, su kuriuo susiję kažkokie įspūdžiai.

LIŪTAS. Norėsis permainų, naujos veiklos. Gali atsirasti įdomus pašnekovas arba netikėtai jus aplankys giminaitis, užmirštas draugas, buvęs partneris. Galbūt į paviršių iškils senos skolos, nuoskaudos.

MERGELĖ. Būsite labai įžvalgūs. Gerai suprasite žmones ir noriai juos išklausysite. Vis dėlto diena bus palankesnė, jeigu pirmiausia spręsite savo psichologines problemas bei pasirūpinsite sveikatos ir grožio profilaktika.

SVARSTYKLĖS. Būsite linkę dramatizuoti menkus nesusipratimus, jautriau nei paprastai reaguosite į aplinkinių priekaištus. Traukte trauks užmegzti romantišką ryšį, pirkti papuošalus, keistus daiktus.

SKORPIONAS. Gali būti, kad nutarsite keisti įvaizdį ar gyvenimo būdą. Būsite nusiteikę eksperimentuoti su stiliais, dietomis. Norite ar nenorite, teks išklausyti kritiką, ištverti pamokymus.

ŠAULYS. Draugiškas elgesys, dėmesys kitiems jums suteiks populiarumo. Kita vertus, nusimato išlaidos pramogoms, malonumams. Atkreipkite dėmesį į vaikų problemas.

OŽIARAGIS. Šiandieną neblogai seksis, jeigu orientuositės į šeimą, buitį, kursite jaukumą. Kilus ūpui įsigyti komforto prekę ar detalę, pasirūpinkite galimybe ją pakeisti.

VANDENIS. Šiandien būsite linkę malti liežuviu arba daug laiko leisti socialiniuose tinkluose, rašydami atsiliepimus, komentarus. Jeigu jums reikia pasimokyti, susikaupkite ir neeikvokite tuščiai savo bei kitų laiko.

ŽUVYS. Galimi reikalai, susiję su nuosavybe, komfortu. Galbūt domėsitės kažkokiomis prekėmis ar galimybe ką nors pelningai parduoti, išnuomoti. Įtampa gali kilti dėl negrąžintų skolų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS