Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 16 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 16 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 16-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Galimos permainos jums svarbioje gyvenimo srityje. Tinkamas metas oficialiems ir neoficialiems susitikimams. Gali pradėti spręstis bendradarbiavimo, įsidarbinimo problemos.

JAUTIS. Palankus metas daugumai veiklos sričių. Pravartu pagalvoti apie aukštesnę profesinę kvalifikaciją, naujas kompetencijas. Galite gauti lauktą žinią iš valstybinės įstaigos ar užsienio.

DVYNIAI. Regis, išradingai panaudosite brokuotus ar nusidėvėjusius daiktus, jų detales. Naujovių sieksite verslo sferoje, neblogai seksis derybos. Domins asmeninės ir kitų žmonių psichologinės problemos.

VĖŽYS. Naujos pažintys, gera draugija, sportas, vaikai ir meilė pripildys jus teigiamos energijos. Empatiškas požiūris į kitus, tolerancija padės suderinti skirtingus interesus.

LIŪTAS. Nevenkite rimčiau padirbėti, galbūt net už du, jei taip susiklostys situacija. Vėliau tai išeis jums į naudą. Verčiau nesukelkite įtarimų, abejonių savo partneriui, antrajai pusei. 

MERGELĖ. Aktyvi, rezultatyvi diena. Būsite nusiteikę pademonstruoti, ką sugebate, kad ir kokia sritis tai būtų. Galbūt išradingai ruošitės kokiam renginiui ar pobūviui.

SVARSTYKLĖS. Jūsų mintys ir veiksmai suksis kasdienių klausimų rate, o į jų aptarimą ir sprendimą sugebėsite įtraukti ir šeimos narius. Po truputį rinkitės aktyvesnį gyvenimo būdą.

SKORPIONAS. Regis, šiandien išgirsta informacija, patraukli idėja bus naudinga ir nesunkiai realizuojama. Jūs ir patys neieškosite žodžio kišenėje, tvirtai argumentuosite ir pagrįsite savo nuomonę. Deja, kiek per griežtas tonas gali vėsinti meilės santykius.

ŠAULYS. Galimos derybos ar finansinis, materialinis savo galimybių įvertinimas. Puikiai tai analizuosite ir spręsite keblias problemas. Iniciatyva meilės reikaluose turi būti labai subtili, be jokio spaudimo.

OŽIARAGIS. Norėsis pakeisti aplinką ar išplėsti savo įtakos sferą, dalyvauti konferencijoje ar mokymuose. Emocijų ir naujų klausimų gali sukelti jumis susidomėjusio asmens motyvai, planai.

VANDENIS. Geriau seksis dirbti vienumoje, neraginamiems ir neprižiūrimiems. Jeigu pajusite meninį įkvėpimą, realizuokite jį. Meilėje daugiau laimėsite, būdami santūrūs, paslaptingi.

ŽUVYS. Tarp bendraminčių jausitės saugūs ir pasitikintys. Kita vertus, galite susipainioti ideologinėse nuostatose, tapti pernelyg priklausomi nuo svetimos įtakos ar požiūrio.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS