Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 16 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 16 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė rugsėjo 16-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Per didelę reikšmę galite suteikti nereikšmingai permainai ar replikai. Galbūt iš keblios situacijos reikės gelbėti kolegą ar šeimos narį. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

JAUTIS. Regis, neieškosite žodžio kišenėje ir būsite nusiteikę pramogauti, bendrauti su mylimais žmonėmis, bičiuliais. Be to, jums labai rūpės vaikų interesai, kaip įmanydami jiems padėsite.

DVYNIAI. Ši diena žada keistus kontaktus arba įvykius, kurie palies jūsų draugus, artimuosius. Savo ruožtu jie gali jums atnešti netikėtumų arba suteikti nerealių vilčių. Nepameskite svarbių dokumentų.

VĖŽYS. Šiandien nusimato daug pokalbių, ginčų. Nevenkite jų, bet stenkitės neperžengti etiško bendravimo rėmų. Veiklų ar pažiūrų kaitaliojimą aplinkiniai gali palaikyti jūsų nesubrendimu. Visgi turbūt rasite bendraminčių, pasekėjų.

LIŪTAS. Regis, nuotaiką drums aktualijos, susijusios su mokesčiais, pinigais, verslo sunkumais. Pasistenkite būti racionalūs, taupūs, kalbėti konkrečiai. Nedalinkite paviršutiniškų pažadų.

MERGELĖ. Sekite informaciją, nes galimos permainos, kurių nepastebėjimas ar nepaisymas gali atnešti nuostolių. O galbūt esminių pokyčių nebus, tačiau paini situacija vers visko prisigalvoti.

SVARSTYKLĖS. Šiandieniai kontaktai gali jus supainioti, suteikti nerealių iliuzijų. Nebūkite patiklūs, nes išties yra pavojus, jog būsite vedžiojami už nosies. Tai gali daryti ir meilės objektas.

SKORPIONAS. Nervins nestabilumas, situacijos kaita. Norėsis išsipasakoti, pasitarti su pažįstamais žmonėmis. Galbūt pavyks išsiaiškinti tai, kas abipusiai slėgė ar buvo nutylima.

ŠAULYS. Diena bus gana įtempta. Ne kiekvieną pasiūlymą, sprendimą derėtų priimti paskubomis ir be išlygų. Verčiau nesusigundykite abejotina papildoma veikla ar uždarbio šaltiniu, kurio procesas neaiškus.

OŽIARAGIS. Šiandien svarbu nepažeisti profesinės ir pilietinės etikos. Tarnyboje galimi smulkūs nesklandumai, nesutarimai su kolegomis arba neplanuotas vizitas, patikrinimas.

VANDENIS. Būsite neramūs ir ekscentriški. Jus domins kitiems nesuprantami dalykai, įvairūs eksperimentai, keistos pramogos. Iš vėžių gali išmušti naujas mokestis, nuostolis arba didesni nei įprasta reikalavimai, kontrolė iš darbdavio, pareigūnų.

ŽUVYS. Bet kokie pokalbiai bus nelengvi, trikdantys. Aiškiai jausis oponentų noras susilpninti jūsų pozicijas. Nekokia diena deryboms, kompromisų ieškojimui. Neskubėkite rimtai įsipareigoti, priimti lemiamo sprendimo.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Norėčiau dėje...

Kad Kauno diena pereitų į aukštesnį žiniaskalidos lygį ir nebepulikuotų horoskopų

SUSIJUSIOS NAUJIENOS