Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 27 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 27 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 27-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Mėgstantys išgerti ar kitaip svaigintis artimos aplinkos žmonės arba intrigų rezgėjai gali suteikti jums rūpesčių ar pergyvenimų. Stenkitės atskirti iliuzijas nuo tikrovės. Saugokite savas ir svetimas paslaptis.

JAUTIS. Nesunkiai seksis megzti pažintis, sudaryti sutartis, susitarti. Svarbu, kad tie susitarimai būtų prasmingi ir nenukreiptų nuo teisingo kelio. Nenumokite ranka į neįprastas vaikų užuominas ar keistą jų elgesį.

DVYNIAI. Daugiausiai įspūdžių ir iššūkių šiandien jūsų laukia darbe, o galbūt ir viešumoje. Verčiau nesupainiokite privačių ir viešų, asmeninių ir dalykinių interesų. Elkitės apdairiai, korektiškai, venkite intrigų.

VĖŽYS. Tikėtina, kad pagaliau pavyks išspręsti įstrigusią problemą ir pajudėti pirmyn. Galbūt gausite žinių, susijusių su studijomis, publikacijomis, juridinėmis ar politinėmis aktualijomis. Kažkas gali jus šiek tiek suklaidinti.

LIŪTAS. Tai gali būti rimtos transformacijos metas, kai sena staiga įgaus naują pavidalą. Tikėtinos derybos, finansiniai sandėriai. Turite būti racionalūs, atidūs, nes situacija bus gana paini.

MERGELĖ. Būsite išsiblaškę, o pašnekovai – „slidūs”, manipuliuojantys. Pasistenkite pažvelgti į situaciją objektyviau, neatsiribokite nuo artimų žmonių problemų. Saugokitės sukčių, vagių.

SVARSTYKLĖS. Tiems iš jūsų, kurie ieško darbo, gali pasisekti, jeigu neseniai buvo padaryti reikiami žingsniai. Jausitės reikalingi ir įvertinti, nors tame gali būti kažkiek saviapgaulės.

SKORPIONAS. Galite pajusti romantikos ir nuotykių alkį. Turėsite gerą vaizduotę ir galite kūrybingai padirbėti. Tačiau turite aiškiai žinoti, ko norite. Meilės reikalai klostysis prieštaringai, bet įdomiai. Augančiai kartai turėtumėte skirti didesnį dėmesį.

ŠAULYS. Namų, šeimos srityje gali susitvenkti tiršta migla. Kažkas, ko nesitikėjote, gali sudrumsti jūsų ramią rutiną. Jūsų pagalbos gali prireikti kolegoms, tėvams. Saugokitės gaisro, dujų nuotėkio, vagių.

OŽIARAGIS. Padaugės bendravimo, galite sudaryti sandorį, gauti intriguojamą informaciją. Visgi galite suklysti vertindami dominančio asmens požiūrį į jus, jo motyvus. Būkite atsargūs kelyje.

VANDENIS. Tikėtini komerciniai reikalai, įvairūs pirkiniai. Pasistenkite nerizikuoti srityse, susijusiose su nekilnojamuoju turtu, investicijomis, bendra šeimos gerove. Sunku bus atsispirti išlaidavimo manijai.

ŽUVYS. Šiandien bus sunku išlikti objektyviems, santūriems. Galimi keisti nesusipratimai santykiuose su artimos aplinkos žmonėmis. Labai vilios slapti meilės nuotykiai, nelegalios avantiūros, gražūs niekučiai.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS