Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 29 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 29 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė rugsėjo 29-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Šiandien jums bus labai svarbu rasti bendrą kalbą su aplinkiniais, suderinti interesus. Jeigu nenorite, kad sugestų nuotaika, o gal ir santykiai, venkite politikuoti, demagogiškai moralizuoti ir girtis savo nuopelnais bei ryšiais.

JAUTIS. Šiandien teks aktyviai darbuotis savo ūkyje. Jeigu norite keisti savo gyvenimo būdą, stilių, pažįstamų ratą ar darbą, nebeatidėliokite ir imkite daryti žingsnius. Juk rezultato per vieną dieną nepasieksite.

DVYNIAI. Diena gali būti šauni, jeigu taikiai ir romantiškai nusiteiksite. Regis, trokšite aistros, pripažinimo scenoje ar kitur. Kursite ateities planus, galbūt susijusius su nauja partneryste, šeimos pagausėjimu.

VĖŽYS. Nederėtų įkyriai demonstruoti savo nostalgijos praeičiai, keistų sentimentų arba buitinio uolumo tarsi priekaišto ne tokiems uoliems šeimos nariams. Labiau pamilkite save ir savo artimą. Tuomet ir gyvenimas prašviesės.

LIŪTAS. Nusimato trumpos išvykos, susitikimai su giminaičiais, draugais, bendraminčiais. Nederėtų aiškintis piniginių ir buitinių santykių. Skirkite šią dieną geriems darbams, dvasiniam apsivalymui.

MERGELĖ. Daugiausiai dėmesio teks skirti materialinės gerovės dalykams. Seksis tvarkyti namus, kurti jaukumą, daryti originalius pakeitimus interjere. Tačiau dėl buitinio ginčo arba pastabos, susijusios su vaikais, meile, gali kiek sugesti nuotaika.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai jums pavyks veikti pagal numatytą planą, bet tik tuo atveju, jeigu tai priklauso vien nuo jūsų pastangų. Jeigu galite, užsiimkite menu, nueikite į parodą, galeriją, paklausykite muzikos, pasivaikščiokite gamtoje.

SKORPIONAS. Tikriausiai visą savaitę eikvojote daug energijos, todėl galite jaustis pervargę, be jėgų. Tikėtina moralinė dilema. Kartu suvoksite, kad įmanoma įveikti sunkumus, nugalėti vidinius kompleksus. Galbūt lankysite sergantį giminaitį. 

ŠAULYS. Jums seksis bendrauti, pozityviai veikti aplinkinius. Verta pasikliauti nuojauta, širdimi. Aplankykite artimą žmogų, skirkite dėmesio, jeigu jam reikia paguodos ir supratimo.

OŽIARAGIS. Būsite emociškai neramūs, kursite didelius planus ir vėl juos griausite. Laiko ir dėmesio pareikalaus dominantis asmuo ar pomėgis. Nepersistenkite, norėdami padaryti įspūdį patinkančiam žmogui. Neskubėkite, analizuokite perspektyvas.

VANDENIS. Regis, jūsų draugijos pageidaus ir artimi, ir svetimi. Gali būti, kad teks bendrauti su nepažįstamais žmonėmis arba su atvykusiais iš toli. Regis, diskusijos paskatins galvoti apie tarptautines studijas, keliones ar pan.

ŽUVYS. Įdėsite nemažai pastangų, išleisite pinigų, kad kažkam padarytumėte įspūdį. Jeigu imsite puikuotis tuo, ką esate pasiekę ar įgiję, tai kažkam gali sukelti norą jumis pasinaudoti.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...,siandien SEKMADIENIS....,

kaip PADORUS KATALIKAS jokiu DARBU neDIRBU...,pagal HOROSKOPUS JAUTIS...,MALONAUS SVENTADIENIO VISIEMS... TASKAS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS