Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 13 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 13 D.)

  • 1

AVINAS. Būsite gerai nusiteikęs, planuosite renginius ar susitikimus, tačiau nuotaiką gali sudrumsti pastebėtas nuostolis. Galbūt nuvils pažado neišpildęs pažįstamas.

JAUTIS. Būsite nervingi ir neprognozuojami. Jeigu kažkuo nepasitikite, turite abejonių, pasistenkite taktiškai išsiaiškinti santykius.

DVYNIAI. Būsite veiklūs, smalsūs, tačiau galite susidurti su prieštaringomis nuostatomis ar reikalavimais. Nesiimkite abejotinos veiklos, jeigu tam nėra būtinybės. Nekokia diena tolimesnėms išvykoms.

VĖŽYS. Bus nesunku suvokti kitų žmonių jausmus ir elgtis taip, kaip jie norėtų. Gali būti, kad jūsų norai viršys galimybes, o pagundos bus svarbesnės už ramybę ir stabilumą. Gali kilti noras išlaidauti.

LIŪTAS. Labai svarbu atliepti artimų žmonių poreikius, neskatinti konfliktų, neerzinti kritiniais pastebėjimais. Emociškai pamėginkite atsidurti kito kailyje. Pasisaugokite elektros iškrovos.

MERGELĖ. Būsite linkę daug dėmesio skirti išvaizdai, keisti įvaizdį. Visgi kai kurie norai gali neatitikti galimybių. Galima netikėta ir jums svarbi žinia iš toli. Atsargiai kelyje.

SVARSTYKLĖS. Seksis kūrybinė veikla, kaip vijurkai suksitės pramogų sektoriuje, jeigu tai jūsų sritis. Kita vertus, labiau tikėtini finansiniai nuostoliai nei nauda.

SKORPIONAS. Netikėtas įvykis, susijęs su namiškių reikalais, gali išmušti iš vėžių. Venkite skubotų sprendimų. Daugiau dėmesio skirkite artimiesiems. Saugokitės elektros iškrovos, atsargiai elkitės su technika, ugnimi.

ŠAULYS. Galima netolima kelionė. Kartu su šeimos nariais, draugais vyksite apsipirkti, tarsitės dėl gautų dovanų kuponų panaudojimo ar kt. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai.

OŽIARAGIS. Būsite nusiteikę mėgautis žemiškais malonumais, suteikti sau kuo daugiau komforto. Galbūt kažką originalaus įsigysite. Yra rizika, kad ta prekė bus nekokybiška arba nuvils siuntos pristatymas.

VANDENIS. Rytą pradėję geros nuotaikos, nebūtinai toks išliksite visą dieną. Savo pretenzingumu iš pusiausvyros gali išvesti šeimos narys. Atsargiai su elektra, ugnimi.

ŽUVYS. Galimos problemos, susijusios su sava ar artimų žmonių sveikata, psichologine būkle. Intuityviai suvoksite, ką galite pakeisti, o ko ne. Naudos galite turėti iš slaptos informacijos. Atgaivą teiks menas, meditacijos. Atsargiai kelyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Taip,

Viskas girtos anonimės.supainiota kas antras gyvulys, trūksta 2 naujų ženklų pagal Mozambiko horoskopą : Kurmio ir Rainos rupūžės; Geriau darykitės patys pagal Megaastrologinį portalą "Forerio efektas".

SUSIJUSIOS NAUJIENOS