Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 20 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 20 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 20-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Jums nelabai seksis įtikti partneriui, antrajai pusei. Net dėl menkiausios replikos bumerangu skries skaudūs žodžių žaibai. Nuslopinti įtampą turbūt mėginsite smaguriaudami, apsipirkinėdami.

JAUTIS. Labiausiai norėsis ramybės, atsipalaidavimo. Būtų gerai, kad niekas nekvaršintų jums galvos, netrukdytų bei leistų patinginiauti. Vakare pažvalėsite. Galbūt kils aistringų impulsų, noro pavojingai žaisti, rizikuoti. Galite nukentėti.

DVYNIAI. Dieną aktyviai bendrausite, flirtuosite, džiuginsite ir stebinsite artimuosius, draugus. Deja, vakare galite nekaip pasijusti arba pastebėti, kad sveikatos problema kilo artimam žmogui. Saugokite save ir kitus nuo traumų, pavojų.

VĖŽYS. Nors stengsitės gyventi su meilės jausmais ar svajonėmis širdyje, bet šiandien rasis priežasčių susierzinimui. Nepraraskite kantrybės, į priekaištus atsakykite argumentuotai ir pagarbiai.

LIŪTAS. Gali būti išbandyta jūsų vidinė stiprybė, kompetencija, gebėjimas daryti įtaką kitiems bei apginti savo autoritetą, įsitikinimus. Tykos nemalonūs netikėtumai, būkite atsargūs.

MERGELĖ. Jums bus sunku atsispirti norui išlaidauti, naršyti po internetines parduotuves ir pan. Labai tikėtina, kad prisipirksite ar užsisakysite originalių daiktų. Verčiau turiningai pavakarokite.

SVARSTYKLĖS. Nelabai maloni diena. Jausite įtampą bendraudami, ypač su partneriu, sutuoktiniu ir konkurentais. Ūmios reakcijos, nervingi išsišokimai nekaip veiks santykius. Net nuo vieno nemandagaus žodžio galima prieiti iki finansinių sankcijų, nuostolio.

SKORPIONAS. Nerimo gali kelti sveikatos sutrikimas, neatlikti darbai. Tuo tarpu geresnę nuotaiką žada flirtas su žaviu nepažįstamuoju ar šiaip malonus susirašinėjimas, diskutavimas dominančia tema.

ŠAULYS. Galbūt kils pasirinkimo dilema. Dėl esminių dalykų apsispręsti reikėtų ne iškart, o per tam tikrą laiko tarpą, viską gerai apgalvojus. Trauks pasilinksminimai, meilė, seksas, romantiškos pažintys.

OŽIARAGIS. Dieną geriausiai seksis tvarkyti šeiminius, buitinius reikalus. Bet kokie nukrypimai nuo įprasto ir patikrinto veiks negatyviai, kels įtampą, nepasitenkinimą. Vakare jau būsite nusiteikę aistringoms avantiūroms, nuotykiams. Saugokite vaikus.

VANDENIS. Domėsitės aplinkinių žmonių gyvenimu, žiniasklaidos naujienomis. Namų ūkio ir šeimos situacija reikalaus išlaidų. Dėl brangių pirkinių tarkitės su artimaisiais.

ŽUVYS. Tikriausiai reikės apsispręsti, kaip elgtis su pinigais: pasiduoti norui patirti vienadienių malonumų, ar būti taupiems ir panaudoti pinigus vertingam daiktui. Staigmenų gali pateikti artimas žmogus. Saugokitės avarinių situacijų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS