Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 20 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 20 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 20-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Galite gauti žinią, naujieną ar įvertinimą. Regis, kiekviename žingsnyje turėsite kontroliuoti savo kalbą, jeigu nenorite konfliktų ir problemų. Nelikite abejingi mylimo žmogaus, vaikų poreikiams.

JAUTIS. Jeigu tik galite, susitvarkykite darbo vietą, namus. Rutina ir artimųjų niurzgėjimas šiek tiek slopins jūsų energiją ir polėkį. Vakare suaktyvėsite. Pravartu paieškoti aukso vidurio ten, kur būtina suderinti šeimos narių interesus.

DVYNIAI. Turėsite reikalų, susijusių su reklama, komunikacija, transportu. Daug kalbėsite telefonu, tarsitės, derėsitės. Galbūt gausite nerimą keliančią žinią. Galite prisiimti reikšmingą įsipareigojimą.

VĖŽYS. Nestokosite dosnumo, solidarumo ir dėl to aplinkiniams atrodysite verti pasitikėjimo bei gero įvertinimo. Finansinės, turtinės operacijos gali būti sėkmingos, jeigu padeda patyrę tarpininkai.

LIŪTAS. Užsispyrimu galite patys save įvaryti į aklavietę. Jūsų įtaka žmonėms yra didesnė nei jums atrodo, todėl negalite sau leisti elgtis nebrandžiai. Neatmeskite tvirtos partnerystės galimybės.

MERGELĖ. Kažkokio sandorio ar sandėrio pasekmės gali būti ne tokios, kokių laukėte. Labiau pasikliaukite savo intuicija ir patirtimi. Turbūt labiau parūps šeimos narių, vaikų, naminių gyvūnų sveikata, higiena.

SVARSTYKLĖS. Iki pavakarių pasistenkite kuo daugiau nuveikti ir pabendrauti, nes vėliau jums užteks energijos tik komfortiškam buvimui namuose ir ramiam bendravimui su namiškiais.

SKORPIONAS. Gana įtempta diena. Bus sunku, jeigu reikia dirbti ir daug padaryti, o pagalbos nėra. Darbe arba namuose kažkas rodo nepasitenkinimą. Bet kuriuo atveju atsiras rimtų pareigų, nuo kurių neišsisuksite. Vakare galite sudalyvauti renginyje.

ŠAULYS. Ši diena neleis pamiršti pareigų, įsipareigojimų. Savi ir svetimi rūpesčiai neduos ramybės bei reikalaus mąstyti apie ateitį. Galbūt ieškotės darbo arba esate kviečiami ateiti į darbo pokalbį.

OŽIARAGIS. Regis, stengsitės išspręsti finansinius keblumus. Yra vilties, kad padės įtakingas užtarėjas ar rėmėjas. Jeigu turite psichologinių problemų, nesivaržykite kreiptis į psichologą. Arba atverkite sielą patikimam draugui.

VANDENIS. Pasistenkite būti mandagūs, draugiški, nors jums ir oponuoja. Tuomet pavyks pagerinti tarpusavio santykius bei produktyviai padirbėti. Gebėkite įvertinti šalia esančių žmonių pastangas.

ŽUVYS. Gali padaugėti rūpesčių, susijusių su sava ar kito žmogaus sveikata. Labai svarbu nepersidirbti ir kitaip nepakenkti savo sveikatai. Visgi gali būti, kad žymiai labiau nerimausite dėl savo išvaizdos nei dėl fizinės savijautos.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS