Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 21 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 21 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 21-ajai, antradieniui.

AVINAS. Šiandien būsite veiklūs, energingi. Padaugės kontaktų su švietimo srities darbuotojais arba temos suksis apie mokslo klausimus, studijas. Iš simpatiško nepažįstamojo galite sulaukti dėmesio.

JAUTIS. Jus domins įvairios nuolaidos prekėms ir paslaugoms, draudimas. Tikriausiai sugebėsite susitvarkyti aktualų finansinį, turtinį reikalą. Tačiau kažkas gali kainuoti daugiau, nei planavote.

DVYNIAI. Šiandien palanku megzti pažintis, aiškintis nesusipratimus pasitelkus tarpininkus arba be jų. Jeigu turite teisinių klausimų, pravartu konsultuotis su specialistais.

VĖŽYS. Šiandien be didelių pastangų turėtų pavykti užbaigti anksčiau pradėtą darbelį, derybas. Galbūt sužinosite, kad esate priimti į darbą, arba gausite sveikatos tyrimų rezultatus.

LIŪTAS. Šiandien būsite nusiteikę gana smagiai. Seksis vilioti priešingą lytį, bendrauti su augančia karta. Neblogai seksis su reklama, pedagogika, kūrybine veikla susijusios veiklos.

MERGELĖ. Nenusivilsite, jeigu šiandieną savo energiją eikvosite šeimos, namų aktualijoms. Galite puikiai apsitvarkyti, užbaigti tai, kas jau užsitęsė ir ėmė slėgti.

SVARSTYKLĖS. Pravartu eiti į mokymus, seminarus, tobulintis ir pan. Tokios galimybės neatsisakykite, net jei dėl to tektų leistis į netolimą kelionę. Naujos žinios labai pravers.

SKORPIONAS. Galimos pajamos iš papildomos veiklos, neblogi užsakymai ir pan. Kita vertus, turite įsigilinti, su kuo ketinate sudaryti sandorį, ar viskas legalu ir kt. Pasisaugokite neatsakingų avantiūristų.

ŠAULYS. Nuotaika bus nepastovi, priklausysite nuo kitų žmonių spinduliuojamų energijų bei jausmų. Yra tikimybė, kad paaugės romantiško polėkio, iškalbos, noro sakyti komplimentus, intriguoti.

OŽIARAGIS. Tikriausiai kels nerimą sveikata ar dabartinė dalykinė situacija, vaikų elgesys. Būtų neblogai, jeigu pagalvotumėte apie sveikesnę gyvenseną, organizmo išvalymą.

VANDENIS. Tikriausiai nemažai galvosite apie žmones, kuriuos norite susitikti. O galbūt ką nors organizuojate ir ieškote bendraminčių. Tai turėtų pavykti, tačiau ne visi, kuriuos prisitrauksite, bus patikimi.

ŽUVYS. Gali augti nepasitenkinimas savo aplinka, darbu ar gyvenimo būdu. Jums tiesiog reikia daugiau poilsio ir sveikatos profilaktikos. Venkite nervingų konfliktinių situacijų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS