Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 24 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 24 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 24-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Regis, stokosite emocinės pusiausvyros, nežinosite, ko pirmiausia imtis. Atsakingiau vertinkite pateikiamą ir gaunamą informaciją. Tyčia ar netyčia, galite apgauti, suklaidinti aplinkinius. Venkite svaigalų.

JAUTIS. Tikriausiai pavyks įgyvendinti planuotą finansinę operaciją. Jeigu kam nors rinksite dovaną, pasižymėsite labai praktišku požiūriu. Deja, kiti tai gali palaikyti šykštumu, fantazijos stoka. Būsite linkę užsimerkti prieš tai, kas jums nėra malonu.

DVYNIAI. Tikriausiai ši diena privers pasirūpinti pinigų, turto reikalais, dokumentais, pirkiniais. Vos spėsite tenkinti išaugusius artimųjų poreikius. Derėtų pasidomėti, ar jiems iš tikrųjų tiek reikia.

VĖŽYS. Šiandien nestigs emocijų ir nerimo. Jeigu kažkokių įsipareigojimų įvykdyti nepajėgsite ir sulauksite priekaištų, jausitės nekaip. Galbūt atskleisite kito žmogaus klastą, melą arba seną klaidą.

LIŪTAS. Galbūt teks bendrauti su senu pažįstamu, prisiminti duotą pažadą, įsipareigojimą. Pasverkite savo žodžius, neįklimpkite į melą, intrigas, skolas. Jeigu dėl savo jausmų ar ketinimų abejojate, nesuteikite tuščių vilčių.

MERGELĖ. Šiandien nelengva bus vykdyti konkrečias užduotis, pareigingai dirbti ar pildyti pažadus, tačiau jausite, kad tai būtina. Turbūt neišsisuksite nuo pokalbio su svarbiu jums asmeniu ir neišvengsite pretenzijų.

SVARSTYKLĖS. Šiandien bergždžiai eikvosite laiką bei energiją, jei mėginsite kitus ko nors išmokyti, įrodyti savo tiesą. Pasieksite tik to, kad nukentės jūsų įvaizdis ir savimeilė. Galite pasijusti ignoruojami.

SKORPIONAS. Galimi nedideli pasiekimai, tačiau bus ir rūpesčių. Galbūt išgirsite pranešimus apie nelengvai įveikiamas naujas kliūtis, galinčias sutrukdyti siekti numatyto tikslo.

ŠAULYS. Būsite gana išsiblaškę, nenuoseklūs ir nekantrūs. Nepalanku ko nors primygtinai reikalauti, skųstis, reikšti pretenzijas. Tačiau taip elgdamiesi nesunkiai atsikratysite nepageidaujamų ryšių.

OŽIARAGIS. Būkite korektiški su aplinkiniais, partneriais. Nieko nedarykite atmestinai, kad nekiltų problemų ir nebūtų progos kitiems suvesti su jumis sąskaitas, atkeršyti už slaptas nuoskaudas. Rūpinkitės sveikata.

VANDENIS. Galimi nesusipratimai su vaikais, mylimu žmogumi. Jūsų arba jų iškrėstos išdaigos gali būti nuostolingos. Be to, atsiras ūkinių rūpesčių, neatidėliojamų reikalų arba susirūpinti privers sveikatos problema.

ŽUVYS. Jus gali prisiminti seni draugai, buvęs sutuoktinis. Tačiau jie primins ir senas nuoskaudas, praradimus, negrąžintas skolas ir gali pakišti koją kai kuriems jūsų planams. Venkite alkoholio, narkotikų, saugokitės „ilgapirščių”.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS